- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
válasz
üzenetére
Hali!
Én nem vagyok fényező, de azt tudom, hogy bármennyire is előkészíti az ember a felületet (csiszolás, alapozás, fényezés, esetleg lakk), soha nem lesz olyan ellenálló, mint egy gyári fényezés.
Nálam sajnos nem játszik, mert "ragasztott" elemei is vannak a háznak, de még opció, ha az ember szétszedi darabjaira a házat, és leszinterezteti (nem olyan vészes árban). Otthon meg pár szegeccsel újra össze lehet rakni. (szegecs, meg szegecs húzó nem olyan nagy tétel - Barkács/szerszámüzlet)
Nekem is maradt a festékszóró. (flakonos - bármilyen festéküzlet)
Plexi: szintén nagyobb barkácsüzletben szoktam venni, konkrétan én az OBI-ban, azt tudom biztosra, hogy ott van. 2, 5mm vastag, és különböző táblaméretben.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1200W 80 PLUS Titanium Tápegység!
- EVGA Supernova 850 GT
- Diszkrét és olcsó kasztni érdekel-e? Ingyen MPL-el? Persze itt egy Kolink Nimbus Midi Házikó
- Zalman ZM1200 ARX 80plus Platinum 30 hónap garanciával!!! AkciÓÓ!
- Chieftec CTG-450-80P 450W teljesítményű, 80+ minősítésű ATX tápegység
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Asus Rog Ergo gamer szék
- Apple iPhone 11 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő