- Hisense LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Pazolini
üzenetére
bocs, de szerintem minden elsőre érhetően leírtam, nincs kedvem ismételgetni....

a molex csatlakozás nem szereti a menet közbeni széthúzást, összedugást. hogy ez a lötyögő saruk miatti bizonytalanságból, vagy a szabvány mögötti elektronikából, vagy egyszerre mindekttőből fakad, nem tudom.
lényeg: molexet áram alatt nem dugdosunk, stat-pedig lehet. némi fenntartással ugyan: azt az 1 példát alapul véve, amikor egy vinyóm kondíciója felpörgési hiba miatt leesett 40%-ra egy ilyen lengőkábeles dokkolás után. ott nem volt még kapcsoló, hanem a feszültség alati sata tápkáébelt duktam direktben a hdd-re. de iylet is csináltam többszázszor, mire egy ilyen beütött.nem az a lényeg, hogy a láncban ne legyen molex, hanem azt ne huzogasd közvetlenül menet közben. ennél érthetőbben nem tudom leírni.
de mivel nálad lesz egy kapcsoló, így nem fogsz semit menet közben dugdosni...ami ezt megerősíti. nekem kapcsolós belső sata dokkolóim vannak már. de tucatszámra vannak azok a belső hotswap dokkolók, amin kapcsoló sincs. egyszerűen rátolja az ember a winyót. vagy ráhuzza a csatikra a csuklós fiókrendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128B Fekete -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% gyári Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest