Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktoár
addikt
válasz
hypno skate
üzenetére
Hát igen,de teljesen még most sem vetettem el a lékelés ötletét! Egy audigy 2 zs hangarival szemezek.(Filmnél/zenénél jól jöhet a szép hang) Ha azt betenném, ugyanott lennék mint a tuner kártyával.
Így ha mégis maradnánk az eredeti tervnél akkor később gond nélkül bővíthetném a gépet 1 kártyával.
A tunernek mennie kell mert azt a tv-vel könnyedén ki tudom "váltani".Régebben használtam házi felvételek bedigitalizálására és mivel már sokan megtalálnak ilyen kéréssel (haverok/rokonok) csak jól járok ha megszüntetem ezt a lehetőséget. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyelőre összerakom tuner nélkül és nekiállok a szoftveres részének.Bővíteni meg ráérek ha lesz rá keret.(SSD,Audigy
)Mindenkinek köszönöm a tippeket/tanácsokat!

Új hozzászólás Aktív témák
- Elden Ring PS5 játék
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Így ha mégis maradnánk az eredeti tervnél akkor később gond nélkül bővíthetném a gépet 1 kártyával.
A tunernek mennie kell mert azt a tv-vel könnyedén ki tudom "váltani".Régebben használtam házi felvételek bedigitalizálására és mivel már sokan megtalálnak ilyen kéréssel (haverok/rokonok) csak jól járok ha megszüntetem ezt a lehetőséget. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)