- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 3D nyomtatás
- Milyen notebookot vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
FanatiK
csendes tag
válasz
Wind-Storm
üzenetére
Nagyon örülök hogy egy ilyen okoskodóval futottam össze.
Bírom amikor nincs jobb dolga az embereknek hogy egy ilyesféle oldalakon próbáljon beégetni másokat azzal hogy hogy és mit ír.
Megnézném hogy esetleg személyesen is ilyen szőrszál hasogató lennél e vagy csak meghúznád magad mint egy kis nyuszi
Azzal meg hogy garanciát kell neked bemutassak arra hogy nem hsz hajszolásért írtam oda kérlek ne röhögtesd ki magad. Nem vagy te akkora ember a PH-n.
Ennyi erővel én is mondhattam volna hogy te írtad oda a hozzászólásiad növekedése érdekében mivel majdhogynem ugyan annyi napja vagyunk az oldalon és én nem vagyok semilyen tag és valószínűséggel nem is leszek mert engem nem a hozzászólások visznek előrébb, veled ellentétben, így rád nem egyértelmű
Azthiszem le is zárhatjuk a dolgod mert úgy látom te nagyon inteligens vagy hogy off topic pipát használsz
és nem szeretném betölteni olyasféle irományokkal a topic-ot ahol csak a hozzád hasonló emberkéket.... világosítom fel arra hogy mekkora majmok.... akik okoskodnak a semmibe
Üdv FanatiKÉs neharagudj hogy nem használtam a offt. pipát

Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Arc Raiders
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- SSD kibeszélő
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

és nem szeretném betölteni olyasféle irományokkal a topic-ot ahol csak a hozzád hasonló emberkéket.... világosítom fel arra hogy mekkora majmok.... akik okoskodnak a semmibe