- Mini-ITX
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Akciókamerák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Aktív témák
-
Sultan
tag
Nemhiszem hogy nincs olyan festék amivel le lehetne fújni???? :Y
Valaki segítsen rajtam!! :O
A gyárba akkor mivel fúják le?? Lehet hogy hülyeség de az a festék nem jó rá amivel a kocsikat fényezik??? :F -
Sultan
tag
Azért én se vagyok balek csak szerettem volna eltüntetni a vodafone logót! Ez sikerrült is DE egy nagyon PICIT látszik a helye. Különben nem elöször festek, és kitudok mindent ragasztani, még ezt is! :(((
Így nézett ki eredetileg:
[L]http://home.arcor.de/roedirinke/IMGP0837.jpg[/L] (csak ezt a logót szedtem le.)
És ezt szeretném hogy így nézzen ki!!!
[L]http://www.mobile-review.com/review/image/samsung/710/pic3.jpg[/L]
(Csak a középső részről van szó)
[Szerkesztve] -
gyufa
tag
3310-ről lekaptam,lefújtam,visszadobtam azt kész. Gondoltam, ha elbaszom buktam egy előlap árát. De egy nem cserélhető előlaposnak (ami ráadásul még értékes is) én nem ugranék neki. Legalábbis ezzel a módszerrel biztos nem.
-
X-COM
nagyúr
na, azért egy ''makettpisztollyal'' nem olyan egyszerű a fújás, könnyű nagyon szarul fújni vele
akkor már inkább spray, de ahogy olvasom már úgyis mindegy :) -
moonman
titán
lakkozva jó az. csak ugye fújni érdemes, ecsettel bizony foltos lehet. (pláne nem finom modellező ecsettel)
-
gyufa
tag
Én még a 3310-esemet fújtam le. SPRAY-vel. Igen, jól hallottátok, és nagyon jól sikerült. Fél év múlva eladtam, akkor még gyönyörű volt.
[Szerkesztve] -
moonman
titán
végülis tökmindegy, modellboltban csak ajánlanak valami lakkot is.
-
moonman
titán
bár mobilt még nem festettem, csak repülőt, hajót... :)
-
Sultan
tag
-
moonman
titán
UFF BAZEG! 20ezer egy airbrush :Y én még 4 valamennyiért vettem 99 körül :F
Airbrush Spray Gun Beginner már barátibb.
[Szerkesztve] -
moonman
titán
illetve ne lepődj meg, ha drágább, sajnos nagyon elszaladtak az árak az utóbbi időben. anno 197 Ft. volt egy ilyen tégely festék. (amint látod csak 14 ml) :(
-
moonman
titán
[L]http://www.revell-monogram.com/home.html[/L]
van minden modellező boltban ilyen festék, efféle kis kütyükben árulják:
meg van a szóró, ami tisztábban teríti, mint az ecset:
hmm megint neki kéne állni modellezni... :) -
moonman
titán
különben modell-festékek pl Revell márkájúak nagyon jó minőségűek, csak finom ecset kell hozzá, esetleg levegős szóró.
-
Sultan
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy milyen festékkel és hogyan lehetne otthon házilag lefesteni egy telefont?? :F
Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest