- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Azonnali fotós kérdések órája
- Dual Mode-os, Mini LED-es IPS monitor jött az MSI műhelyéből
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- LG LCD és LED TV-k
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
radio100jozs
őstag
Amúgy érdekes a vezetékes technológiaváltás, azaz szépen eltűnik lassan a klasszikus analóg telefonvonal, és mindenhol internet protokollon fog menni, és a Voip is térnyerésben van ezen a téren. Szerintem hasonló zajlik a mobil hangátvitelnél is, a mobilinternet hála egyre népszerűbb a voip, és egyéb csevegő szolgáltatások, így nem értem, hogy a szolgáltatók miért nem inkább alkalmazásba fektetnek be, amin keresztül a Voip működik, és miért erőltetik a VoLTE technológiát majd. Bár az immmer a Telekomnál pont ez az irány lenne. A VoLTE funkcióra amúgy is okostelefon kell, arra meg akkor ott van a Voip és chat alkalmazások már ha az ember kommunikálni akar mobilon. Elérjük már azt szerintem, hogy tömegesen elégséges csak egy mobilinternet sim kártya, és ugyan úgy meg tud már az ember oldani mindent, legyen az beszéd, vagy üzenet átvitel 21-es számot meg "bármely" voip szolgáltató is ad.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen routert?
- Dual Mode-os, Mini LED-es IPS monitor jött az MSI műhelyéből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Gumi és felni topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- VirtualBox
- További aktív témák...
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest