Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
PROHARDVER!
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baltazár123
őstag
válasz
guftabi96 #66058 üzenetére
Most, hogy a yeti flottakínálat beszűkült, a küf lesz megint a sztár
Pedig ősszel át akarom én is kicsit kavarni és a fogyasztáshoz igazítani a meglevő csomagokat, de alig maradt ajánlat a yetinél én meg maradnék a yetinél, ha lehet.
A bestfleetnél van 275perc + 13gb, yettel hálózat, 4905ft, de ide nem lehet yetteles számmal menni, nem írod, hogy milyen van neki most. Picit drágább, mint a küf/tarr és kb ugyanazt tudja, de ha preferálod a yeti hálózatot és most nem yetinél van édesanyád, akkor jöhet szóba.
A te mostani igényedre nem lesz olcsó megoldás, főleg ha a közel 2e forint különbségre azt írod, hogy nem jelentős. Az auchannél össze tudsz legózni 220 perc beszéd +101GB net, de ez már kb 8e forint és jóval kevesebbet tud ez a csomag, mint a mostani küfös, ami van neked.
Úgy néz ki, a legjobb döntés, ha maradsz a mostani küf csomagban, amíg erre lehetőséged van.
-
válasz
guftabi96 #66058 üzenetére
Én nem bántanám a régi Yetteles KÜF csomagot a helyedben, jó lehet az majd később.
Nekem csak a Bumm van, de azt ajánlották többen is, hagyjam amíg csak meg nem szüntetik, nincs jobb náluk sehol máshol ilyen csomag.. Pedig én sem használom ki a korlátlan beszédet-de ez bármikor változhat, ha meg beszélnem kell, nem aggódok, hogy meddig lehet még elég.
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest