Hirdetés
- Apple asztali gépek
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- TCL LCD és LED TV-k
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
-
PROHARDVER!
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
< CyberBob >
őstag
Sziasztok!
Vodás flottából vinnék számot KÜF-ba Bumm csomagba. Jól gondolom, hogy először a Vodás flottából tegyem át Vodás feltöltős kártyára a számot és átunna kezdeményezem a kedvezőflotta.hu-n a Bumm csomagot?
-
gabor9991
őstag
válasz
mucsgyver70 #54494 üzenetére
Ez jó hír, akkor nem kell mégsem extra netet venni az adatmegosztós előfizetésre mikor megyek nyaralni.
Szerk:
Felhívtam a 1220-at és levették a roaming 1 tiltást 1 perc alatt
-
juve600
nagyúr
válasz
mucsgyver70 #54494 üzenetére
Akkor fel kell hívni őket ?
-
mucsgyver70
aktív tag
-
Fifi
őstag
válasz
Bferibörs #54489 üzenetére
Emlékeim szerint nálunk pár éve már működik adatmegosztón is a roaming.
Ügyfélszolgálatot most felhívtam és megerősítette, hogy a nevemen lévő KÜF adatmegosztó működik roamingban csak a 2-3 zóna van letiltva.Sőt azt is ellenőrizte, hogy csomagszinten sincs tiltva a roaming, nehogy az legyen, hogy az előfizetői számon engedélyezett, de az előfizetett csomag meg nem tartalmazza ezt a szolgáltatást.
Szerk:
Ha minden igaz hétfőn a lányom megy Ausztriába, nála van az adatmegosztó, majd kiderül, hogy tényleg működik-e a roaming. -
juve600
nagyúr
Sziasztok!
Az alábbi probléma lenne:
Ausztriaban vagyok és a gyerekem telojan nincs mobilnet.
2 SIM kártya van neki,az egyik feltöltő kártya Yettel,a másik KÜF adat megosztó kártya. Roaming bekapcsolva, telefonálni tud,net nincs.
Mi lehet a gond ?
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Dropi079 #54485 üzenetére
Mizsefon:
Van hűségidőszak a mobilflottában?
A hűségidő minden esetben 2 év. Amennyiben készüléket vásárol, akkor a vásárlás időpontjától indul újra a 2 év.Szerk:
Az külön vicces, hogy ahány aloldal, annyiféle tarifakínálat van. -
Dropi079
friss újonc
Üdv. Egy nagy kérdéssel fordulok hozzátok. Flottás szolgáltatók közül a KFlotta a jó vagy a Hungary Eurofon (Mizsefon)? Igaz a Mizsefon tagdíjat kér és kicsivel drágább mint a KFlotta. A Kflotta egy év hűség S tagdíj nincs.
-
Vangelis
félisten
Üdv Srácok. Van 4 előfizetésünk telekomnál. 2 horgász flotta 1 2020 8gb nettel és egy 3gb netes. 12e körül fizetem most...
Szeirintetek lehet valami opció spórolni?
Korlátan multiszm van 2 előfizetéshez. A horgász csak a duma miatt jó mert mp alapú.
Nem tudom még nem mélyültem bele.. érdemes e kinlódni vele.
-
válasz
2.lkaresz #54479 üzenetére
Vodafone hálózat (jelenleg 5G nélkül, de hamarosan lesz az is), alacsony árak, nem flotta, hanem virtuális mobilszolgáltató.
Van itt topikja is.Én is náluk vagyok. Nem egy sebességbajnok (maga a voda háló - bár, erősen helyfüggő, mert vannak helyek, ahol jobb, mint a többi) de ha nem akarsz méregetni, meg nagy fileokat töltögetni, akkor mindenre elég.
-
fezsoo
aktív tag
Sziasztok
Az Alfa 22-es.flottáknak lehet tudni ki a kezelője
-
Zssom
tag
Sziasztok Van valakinek tapasztalata a Best fleet-el kapcsolatban? Felkeltette az érdeklődésemet de nem találtam rájuk vonatkozó bejegyzést.
Köszönöm a válaszokat előre is.
Zs -
nhpeti
tag
Van most olyan Kedvező Üzleti Flottához hasonló mobilflotta, ahova be lehet vinni Yettel-es számot és nagyjából hasonló árak vannak ming KÜF-nél?
Kéne valami kedvezőbb tarifa, de azt, hogy most 10 hónapra átvigyem a számom a Telekomhoz, hogy utána bevihessem KÜF-be, azt nem szívesen játszanám el. -
kurtuzov
senior tag
+4Grider: kb. ezt sejtettem
A szuper nyuszira akkor a nagy volumenű adatroamingkeret lesz belőve, minimum a nettó csomagdíjban a 2€/GB kétszerese, ehhez a csomaghoz nézve kb 12GB.Ez a pecás flottaszervező miben más, mint a KÜF? Ugyanők csak más ruhában, alvállalkozójuk, vagy Yettel csinál házon belül kis konkurenciát?
-
aminat
tag
https://szuperdijcsomagok.hu/?fbclid=IwAR0tMt3f40qUuweMtjxi0m4lpqM7noycYcoujFVF-OF-ZFCH8hwJsXo9dHQ
-
8
senior tag
-
somnia
senior tag
Sziasztok!
Most hívott a Yetteltől a flottával foglalkozó ügyintéző.
Az most nem lényeg, hogy milyen ügyben.
A beszélgetés végén megkérdeztem tőle, hogy egy Yetteles előfizetést át lehet-e közvetlenül vinni a KÜF-be?...azt mondta, hogy igen.
Elkezdtem intézni...a KÜF-től már megjött az engedélyező nyilatkozat. -
ggabor02
aktív tag
válasz
Dr Bubo #54461 üzenetére
Kettő szám lett hordozva, mely már előtte pár évvel járt ott. Mindkettőnél sikeres volt a hordozás, a "nem kapcsolható" bemondás is átváltott az új szolgáltató szövegére.
Egyik kártya sem tudott regisztrálni a hálózaton. Közel egy hétig ment a szenvedés.
Tehát itt kettőből kettő így járt.
Ezért kérdeztem. -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Viktor0610 #54459 üzenetére
Pedig én is olvastam ilyet, hogy a visszahordozás után problémák voltak.
-
"korábbi megszűnt szám ismételt visszahordozásakor ez előfordul"
Ez engem is érdekel mert ez lesz majd.
Bár ha megszűnt, akkor nem lehet visszahordozni, csak ha el lett hordozva.
Az enyém ilyen. Gyári új számként jött anno a yetteltől, majd át netfone és novemberben vissza yettel. -
-
ggabor02
aktív tag
Sziasztok,
Sajnos a Digi Vodafone átterhelés után a kritikán aluli szolgáltatás miatt eljött az idő, hogy váltsak.
KÜF ügyben lenne kérdésem, melyre nem találtam választ a regisztráció után.
Van ugye a BUMM 50 GB adattal, erre lenne hordozva.
Lehetséges-e hozzá 2 db adatmegosztó kártyát kérni?
Családtag által használt, jelenleg is aktív Yettel előfizetésem van a nevemen, 15+ éve.
Így lehetséges-e készüléket (Xiaomi 13) vásárolni részletre az új előfizetéshez?
WoWifi állítólag már van.
Ez valós infó?
Másik kérdés:
Korábban nagyon pocsék lett (valamikor nagyon jó volt) a Yettel a lakóhelyemen, valamint a munkahelyemen. Vennék egy feltöltőkártyás szolgáltatást, hogy kipróbáljam, lett-e valami változás a fejlesztés után. Ma láttam valamelyik üzletben, hogy van 499 és 1499 Forintért feltöltőkártyás csomag.
Valamelyiken van leforgalmazható kezdő adat?
Harmadik kérdés (elsősorban Viktor Úrhoz):
Ez a eredetileg telekomos szám a Yetteltől lett egy éve elhordozva. Amennyiben most vissza lesz hordozva, nem fog ismét összeakadni valami ott a rendszerben? Kétszer megjártam már korábban. A sikeres hordozás után 5-6 napig nem működött, senki nem tudta, hogy mi van. Akkor is csak egy Telenor viszonteladó ismerősöm tudta millió telefonálás után a megfelelő szakértő csoporttal megcsináltatni. Azt mondták nem hivatalosan, hogy a korábbi megszűnt szám ismételt visszahordozásakor ez előfordul.
Ez a hiba már javítva van?
Elnézést, hogy hosszú volt, de így egyben sikerült mindent megkérdeznem. -
válasz
gabikiraly2 #54453 üzenetére
Tudsz hamarabb is, csak előleget kellhet fizetned.
-
gabikiraly2
aktív tag
Sziasztok.
Lassan két hónapja léptünk be a KüF-be. Ha jól olvasom készüléket csak hat hónap után tudok vásárolni? Vagy van más lehetőség is?
Köszi -
tusik
tag
válasz
Viktor0610 #54451 üzenetére
Úgy ahogy mondod kezdő volt. De volt neki segitsége, a főnök asszony. Ő mondta neki az instrukciókat, hogy ez egy egyszerű csomag módositás. Én meg gondoltam magamban akkor hajrá.
-
-
csibor
addikt
válasz
mucsgyver70 #54447 üzenetére
Ezért is lettem netfone os. Jövőre meg lehet jövök vissza a bumm bá.
-
juve600
nagyúr
válasz
mucsgyver70 #54445 üzenetére
Az jó is lenne
-
juve600
nagyúr
válasz
mucsgyver70 #54443 üzenetére
Mennyiért ígérték ?
-
juve600
nagyúr
válasz
mucsgyver70 #54441 üzenetére
mikor ? hol ? milyet ?
-
juve600
nagyúr
KÜF Aktiv csomagból lehet már Bumm-ra váltani ? jó ideje ígérik ................
-
AtHoS
nagyúr
Előbb hívtak, a jelenlegi 13 GB-os csomag helyett +900 Ft-ért 24 GB-os csomagot ajánlottak, bár csak 2-3 GB a havi fogyasztásom, így nem lepődött meg, hogy nem kívántam váltani.
Minden esetre flottaigazolás nélkül telefonos ügyfélszolgálat segítségével lehet most már - összesen 5 hívószám erejéig - új számot kérni / Yeti feltöltőkártyást beléptetni - rákérdeztem, kiemelte, hogy Yetiből feltöltőkártyást lehet csak / számhordozást kezdeményezni, illetve jelenlegi csomagot módosítani.
Nagyjából ennyi az "új" változás.
-
-
4Grider
nagyúr
Mióta megszűnt a garantált sebesség feltüntetésének kötelezettsége mobil szolgáltatásoknál, és lett helyette a maximálisan elérhető, azóta a különböző szolgáltatók hasracsapásszerűen írogatják az új kötelezettséget. Én sem nézem ki a yetiből, hogy korlátoznák bármelyik csomag sávszélességét, max. némi qos-re látok náluk esélyt.
-
Füleske
addikt
-
válasz
Füleske #54430 üzenetére
Igazából félig kérdés volt a részemről. Vagyis megerősítés kér3s, hogy biztos jól tudom-e.
Majdnem biztos vagyok benne, hogy semmi különbség, de ugye a Yetinél van sebességkorlátos csomag, többféle is, szóval nagyon nem lepődnék meg, ha lenne olyan flottás csomag (nem feltétlenül a KÜF), ahol lenne valami limit. -
Marci79
senior tag
válasz
Füleske #54380 üzenetére
Külön kártya van/volt korlátlan nethez és korlátlan beszéd+valamennyi nethez. Így volt alkalmam próbálkozni. küf-ös mindkettő.
A fejlesztések ótra már szakadozni is kezdett a netkapcsolat sokszor. A belépéskor csak a hang szakadozott. Néha alig lehetett hallani a másikat. De erre panaszkodott pár megrendelőm is telefonhívásnál. Szóval a beszélgetéshiba nem egyedi volt nálam.
-
-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
válasz
INGJOKE #54422 üzenetére
Igen, sajnos én sem merek arra alapozni, hogy az ügyintéző milyen lábbal kelt fel, arra gondoltam még, hogy előre bemegyek és kikérdezem erről, hátha elmondja, hogy mi az általános.
Vodával az a baj, hogy semmi tapasztalatom nincs, a cégesem telekom, azzal nincs különösebb baj (néhány megmagyarázhatatlan nem fogadott hívásról jött sms-en kívül), viszont arra meg nem találok jó alternatívát, mert úgy látom mind hűség idős... -
válasz
ЯΞNΞGΔT #54421 üzenetére
Hivatalosan 6 hónap, ha szerencséd van és nem nézi az ügyintéző, akkor lehet hogy sikerül. Mondjuk erre nem alapoznék 6 számot. A mostani életszerű megoldás én is ezt csinálom netfone hűség nélkül 6 hónap így, drágább. Hűséggel 10 hónap úgy olcsóbb.
Persze ez csak abban az esetben jó, ha a vodafone hálózat elfogadható számotokra erre az időre. -
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
Sziasztok!
jelenleg DPI flottában vagyunk (család össz. 6 szám), ahogy nézem már vannak versenyképesebb lehetőségek is, KÜF lenne a kiszemelt.
Ugyebár itt a számhordozással vagyunk bajban, mert nem mehetünk egyből át. Kb. 8éve végigjátszottam egy olyat, hogy korábbi céges flottából átmentem telekom feltöltősre, aztán be a DPI-be (mert akkro is ez volt a szabály), de nem rémlik, hogy akkro lett volna bármiféle 6 hónapos szabály, amíg nem lehet visszajönni.
Felhívtam KÜF üf-ot, ott azt mondták, hogy volt akinek sikerült (ill. olvastam itt zoli_ak esetét is), de volt akinek nem, mert kekeckedik a yettel. Hivatkoztam, hogy az aszf-ben és az KRA-ban sem látok erre vonatkozóan semmit leírva, akkor mondta az hölgy, hogy meg kell próbálni. Ott ragadni azért nagyon nem szeretnék, mert az úgy szívás lenne. Nincs esetleg ötletetek, hogy ki tudná ezt biztosra megmondani?
Köszi, bocs a hosszú posztért, legközelebb hozok krumplit -
Scarabeus
aktív tag
Sziasztok! A kedvező flottánál van nekem korlátlan Yetteles csak mobilinternet előfizetésem. Mai nap reggel lefrissítettem a telefonom szoftverét hivatalos OTA-n keresztül. (Oxygen OS 13.0 ->> 13.1) Azóta nem bírom a mobilnetet működésere bírni, a másik Vodafone kártyámnak kutya baja, azon azóta is megy. Próbáltam telefon újraindítást, APN újraírást, hálózatváltást de semmi. Jött egy értesítés még közvetlen a frissítés után egy SMS a Yetteltől hogy végezzem el a hamarosan érkező készülékbeállótásokat hogy továbbra is internetezhessek. [kép] Ezt hirtelen elhúztam jobbra az értesítési sávban sajnos. Előzményekben látom hogy az Omacp android alkalmazás küldte ezt.
Hogy lehetne a problémát megoldani, valakinek ötlet?
-
zzola
titán
KÜF díjcsomagban van lehetőség hóközi díjcsomag váltásra, vagy csak számlázási időszak kezdetekor?
Kösz -
Takato
csendes tag
Sziasztok! Gondolkozok, hogy a Yetteles régi feltöltös számomat bevinném a KÜFhöz. Annyi kérdésem lenne a korlátlan hang és internet csomagokhoz se igényelhető adatmegosztó sim? Illetve ha megigénylem online tényleg 10 perc alatt megkapom a papírt amit kinyomtatok és mehetek a Yettihez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest