- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
westcoastog
veterán
Ambíciózus vagy látom, ha érdekel beszállok, programozni ugyan nem tudok még, de a map és az egész játék fejlesztésébe beszállnék, legelsőnek azzal kezdeném hogy valahogyan megszerezném a clear sky sdk-ját, és megpróbálnám a mapot multiplayer mappá konvertálni, viszont még azt sem tudom hogyan lehetne a mapot kiszedni a játék fájljaiból.
Szerintem fölveszlek msn-re. -
westcoastog
veterán
Van software development kit, csak nem tudoma clear skyhoz van e már, ha van akkor a clear sky map-hoz soc-os maprészeket is hozzálehetne tenni, azt hiszem map editor is van.
stalker mod portal.
Nem lesz egyszerű a dolog, lehet tényleg írni kéne a fejlesztőknek. -
westcoastog
veterán
Figyelj, ha ez a projekt adjisten beindul, kell még jó pár lelkes modder, először is fel kéne fedezni hogyan lehetne azt megoldani hogy az egész mapot hasznosítani lehessen, hogyan lehetne megoldani hogy minden játékos cuccát, utolsó helyét mentse a rendszer automatikusan, aztán ott van a szerverbérlés kérdése, ki fizeti, mennyi a fenntartása, 1000 emberhez és laggmentes játékhoz azért kell vas és egy nem gyenge netkapcsolat, kell ehhez egy kliens rátelepítve amin fut a játék a moddal és még sok száz gondolkodtató dolog. Mintha egy teljesen új játékot készítenél úgy gondolj bele, ergo a nehézségébe is.
Területbejáráshoz pedig, van olyan mod amivel sokkal több helyen lehet járkálni a pálya részek között, de szerintem az egybefüggő töltés nélküli map nem hiszem hogy meg oldható.
Na igen, a stalker multiban játékmódok vannak, ugye a tdm, dm stb, nem tudni hogyan lehetne megoldani hogy egy modolt játékmód működjön. Bár ha a san andreas multiplayerből indulok ki, ott is vannak rpg szerverek nagyon jól megcsinálva.
Vagy ha van olyan jó angoltudások, fel lehetne venni a kapcsolatot a gsc game world-el. Nagy durranást lehetne ebből csinálni, ha meg pénz kell majd reklámot kell tenni a játékba de ne legyen túl zavaró. Érdekel a dolog, de sok mindent meg kell tanulni még ehhez.
Nézegesd.
http://stalker.filefront.com/ -
westcoastog
veterán
Na várj, akkor képzeljük el a stalkert jóformán npc-k nélkül, töltések nélkül bejárható területekkel, multiplayerben, erre gondolsz? Csak ha ezt meg akarod játszható játékká valósítani oda kell egy kis csapat aki bele vág a modba, én is belevágnék szívesen, szerver miből honnan. Vagy még írj bővebben, mert számomra a világ bemutatása mondatodból még mindig nem derült ki teljesen hogy most végül is mi a célod vele, az oké hogy bemutatod, de tovább?
-
westcoastog
veterán
válasz
westcoastog #7 üzenetére
De ha van eredeti shadow of chernobylod, vagy clear skyod akkor multizhatunk.
-
westcoastog
veterán
Ha jól értem, egy saját stalker féle mmo készítésébe szeretnél fogni? Stalker rajongóként érdekel ez az ötlet, de nem tudom így mit lehetne ilyenből kisütni amatőrként.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest