Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Az input method hibák kapcsán úgy tűnik, hogy újabb tapasztalattal lettem gazdagabb. Telóról, tabról származó TiBi mentésből nem minden felhasználói programot lehet adataival együtt, büntetlenül visszaállítani. Kipróbáltam az Anysoft Keyboard -dal, amit a telómon különböző beállításokkal használok álló és fekvő módban. Dőlnek a hibaüzenetek.
    Ha valaki esetleg vágja ennek a kütyünek az ablakkezelési titkait, az legyen kedves és magyarázza el, mert nekem most egy-két dolog nem tiszta. Látom a logban, hogy valami egyedi megoldás felülbírál dolgokat, meg a build.propban is látok egy 270 -fokos elforgatást (de lehet, hogy ez csak a bootkép), de nem kerek a dolog. Pl.ha a két nézetre megírt alkalmazások fekvőben jelennek meg, akkor az egynézetesek miért nem dőlnek az oldalukra? Pl. a port.hu alkalmazás a fektetett telón 16:9 nézetben indul, majd a betöltőkép 9:16 szerint az oldalára "dől" (mert nincs fekvő nézete), aztán a kezelőfelület visszafordul 16:9 -be. A sticken viszont nem fordul oldalára, hanem a 9:16 nézetnél a kép "szétterül" 16:9 -re. A megoldás okát értem, csak a módját nem, pedig itt van a kutya elásva, sztem ez vezeti tévútra a programokat, mert egy kezelőfelület az nem egy kép, nem tud torzulni, hanem error lesz.

Új hozzászólás Aktív témák