- Fujifilm X
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- TCL LCD és LED TV-k
- Asztrofotózás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Maximum két évet ad a 150 mm-es wafereknek a TSMC
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mini-ITX
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az input method hibák kapcsán úgy tűnik, hogy újabb tapasztalattal lettem gazdagabb. Telóról, tabról származó TiBi mentésből nem minden felhasználói programot lehet adataival együtt, büntetlenül visszaállítani. Kipróbáltam az Anysoft Keyboard -dal, amit a telómon különböző beállításokkal használok álló és fekvő módban. Dőlnek a hibaüzenetek.
Ha valaki esetleg vágja ennek a kütyünek az ablakkezelési titkait, az legyen kedves és magyarázza el, mert nekem most egy-két dolog nem tiszta. Látom a logban, hogy valami egyedi megoldás felülbírál dolgokat, meg a build.propban is látok egy 270 -fokos elforgatást (de lehet, hogy ez csak a bootkép), de nem kerek a dolog. Pl.ha a két nézetre megírt alkalmazások fekvőben jelennek meg, akkor az egynézetesek miért nem dőlnek az oldalukra? Pl. a port.hu alkalmazás a fektetett telón 16:9 nézetben indul, majd a betöltőkép 9:16 szerint az oldalára "dől" (mert nincs fekvő nézete), aztán a kezelőfelület visszafordul 16:9 -be. A sticken viszont nem fordul oldalára, hanem a 9:16 nézetnél a kép "szétterül" 16:9 -re. A megoldás okát értem, csak a módját nem, pedig itt van a kutya elásva, sztem ez vezeti tévútra a programokat, mert egy kezelőfelület az nem egy kép, nem tud torzulni, hanem error lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Tudományos Pandémia Klub
- ASUS routerek
- Linux felhasználók OFF topikja
- iPhone topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest