Hirdetés
- Előkészíti a vörös szőnyeget a neurális leképezéshez a shader modell 6.9
- Kiadta majd visszavonta a legújabb GeForce drivert az NVIDIA
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ezért kezdtem úgy, hogy ez szubjektív. Abban is van igazság, amit írsz, viszont nem láttam okát, hogy az MX -re custom romot tegyek. Jó úgy, gyárival. Viszont az 1080p -s romoknál sokan panaszkodnak hogy nagyon picik az ikonok. Nyilván ez is szubjektív. Sőt, a denzitás módosításával lehet rajta segíteni. Csak úgy viszont már nem lesz Play -kompatibilis. Egyébként az MX-re a custom rom 1080p -s. Írtam az elején, hogy nem mindegy, mire akarják használni. Ha hekkelünk, faragunk, akkor a hűtés is megoldható. Az is a felhasználás módjától függ, hogy éri -e a felárat a bluetooth. Pl. ha már van egy sztereo fülesed, vagy headseted, akkor nagyon kényelmes tud lenni. Nekem az MX, MK808 -a szembeni összes hátrányát feledtetni tudja az a pici előnye, hogy van kép. Persze ez is szubjektív, viszont sajnos, mivel a hiba oka ismeretlen, ezért kiszámíthatatlan. Nekem az nem fér bele a projektbe, hogy megrendelem és ha mákom van, akkor nálam működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Foxpost
- Milyen SSD-t vegyek?
- Motoros topic
- Marathon (2025)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 2060 12GB / 16GB DDR4 / 500 GB SSD
- Gamer PC / Intel i7 9700 / RX 6600 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD /
- ELADÓ tisztasagi-festes-budapesten.hu és zuglofestes.hu domain
- Eladó AMD Ryzen 7 5700 X / RTX 4060 Gamer PC
- Ryzen 7 7800X3D +hűtött VRM-es B650M lap +32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- iKing.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB / 1TB használt, karcmentes 83% akku
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest