Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- Színes hardvercsomag a téli szürkeségben
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ezért kezdtem úgy, hogy ez szubjektív. Abban is van igazság, amit írsz, viszont nem láttam okát, hogy az MX -re custom romot tegyek. Jó úgy, gyárival. Viszont az 1080p -s romoknál sokan panaszkodnak hogy nagyon picik az ikonok. Nyilván ez is szubjektív. Sőt, a denzitás módosításával lehet rajta segíteni. Csak úgy viszont már nem lesz Play -kompatibilis. Egyébként az MX-re a custom rom 1080p -s. Írtam az elején, hogy nem mindegy, mire akarják használni. Ha hekkelünk, faragunk, akkor a hűtés is megoldható. Az is a felhasználás módjától függ, hogy éri -e a felárat a bluetooth. Pl. ha már van egy sztereo fülesed, vagy headseted, akkor nagyon kényelmes tud lenni. Nekem az MX, MK808 -a szembeni összes hátrányát feledtetni tudja az a pici előnye, hogy van kép. Persze ez is szubjektív, viszont sajnos, mivel a hiba oka ismeretlen, ezért kiszámíthatatlan. Nekem az nem fér bele a projektbe, hogy megrendelem és ha mákom van, akkor nálam működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bluetooth hangszórók
- Linux Mint
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kuponkunyeráló
- Színes hardvercsomag a téli szürkeségben
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- NetApp StorageGrid SG5712 (NAJ-1502)- adattároló hdd nélkül -3 db
- HPE BladeSystem c7000 Enclosure (403321-B22)-without Blades -
- Intel Modular Server Chassis MFSYS25 adattároló --4x900GB HDD + 7x600GB HDD
- EMC 15-slot Disk Array Enclosure for DataDomain -15x3TB HDD- Adattároló - 2db van
- HPE UPS Extended Runtime Module R8000/3, R12000/3 compatible - kiegészitő modul -rackbe szerelhető
- Xiaomi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új Lenovo 14 Slim 5 WUXGA OLED Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC 8-Core iGPU Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4440, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest