Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
ambrust
tag
Üdv!
Lehet csak én vagyok nagyravágyó, de van rá remény, hogy ezek a kütyük lejátsszák a MindigTV-s adásokat? VLC-vel megoldottam pc-ről a streamelést, de hát mit is mondjak, kicsit akad a kép az androidos lejátszás során

A HTC-m lazán viszi (desire hd) vplayerrel, a kütyü viszont legfeljebb diavetítést tud abszolválni...
MX playerrel is próbálkoztam, az picivel jobbnak tűnik, de csak és kizárólag szoft decode-ban megy
Filmlejátszás is hasonló diasorozatként jelentkezik... A "beépített" player viszont sok filmet akadás nélkül visz, de hang nélkül! (jellemzően xvid, mkv) Szóval nekem úgy tűnik, hogy az mx player és társai nem nagyon tudják használni a gpu-t.
Ezeket próbáltam eddig:
[link]
[link]
Most van úton egy ug802, majd meglátjuk az mit hoz...
Nekem csak filmezésre kellene nas-ról, illetve a MindigTV streameket nézegetni adott esetben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Új AMD alaplap + Ryzen 5 3400g
- BONTATLAN Zacskós ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -50% i5-14500 16/512 770 Magyar
- Asztali PC , R7 5700 , RTX 3080 , 24GB DDR4 , 1TB NVME
- www.olcsogamerpc.hu - V055 - DDR4 - INTEL i5-14400F - 16GB RAM - RTX 5060 - 1TB SSD - HITELRE IS!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest