Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Viktor0610 #2691 üzenetére
Amúgy a nap HSZ díjat nyerted meg ezzel
-
válasz
Viktor0610 #2693 üzenetére
De a Huaweien nincs volte.
Korábbi telefonokon sem ment. Onnantól, hogy google vette át az uralmat ebben a témában is.
-
válasz
Viktor0610 #2691 üzenetére
Köszi
Más: Mióta nincs MIUI tárcsázó meg sms meg semmi azóta baj van az sms küldéssel. Két telefonról is írtam (poco f2 és Huawei y6), nem ment át meghiúsult egy üzlet ez miatt. Mindenki várt a másikra ez miatt a kib hiba miatt. Néha fél óra után annyit mond h nem sikerült elküldeni. Mi az oka9? Pocon órák óta küldés... Küldés.... Van.
-
Üdv. Mondom hol van vele baj: poco f2 és huawei y6. Érdekes módon a redmi note 8 pro alatt nincs.
Mivel? A menü gombot nyomva ilyen színes animáció indul el egy pillanatra, maga a gomb animálódik. Ez mint rájöttem a google segéd lenne. De ez nem aktív mégis az animáció amikor rányomok akár egy pillanatra is elindul, amivel az a baj, hogy a pocoban 10-ből 2* nem érzékeli h a menü jöjjön elő, mintha egy régi kapcsoló lenne amit néha 2* kell megnyomni. Nem tudom érthető e mi ez az idegesítő dolog...
[link] Ott ni...
[link] -
válasz
Viktor0610 #2116 üzenetére
Nem az enyém. Értem mit mondasz.
-
Üdv. Régi probléma ez. [kép]
A képen látható jel mi? Mert ha hangerő gombokra ez jön elő akkor pl az ébresztő hang nem ad hangot cserébe pittyeg a beszéd hangszóró. De ez csak egy hiba. Ez 8 PRO alatti kép és random jön, nálam (note 10) meg akkor ha a Blitzwolf appban a házi kamera képet indítom el. Csak restart segít. Yt alatt rendben van minden a szokott dolgok jönnek elő amint kilépsz ez van. Mi ez és mi a megoldás? -
v11.0.11.0 PFDEUXM - MI Note 10
VoLTE ezennel kikapcsolt.
-
-
válasz
darvinya #1790 üzenetére
De nem megy, mert egyik telefonon miui tárcsázó van másikon a droid és hiába szinkronizálon le, az új telefonon nem illeszti be, sőt fel sem lehet onnan majd később szinkronizálni ha tovább költözök, nincs a listán sem üzenetek, sem névjegyemm utóbbi volt a gond.
A fenti appal jó lett.
-
Probléma van:
9T miui üzenetek, tárcsázó
8 PRO gyári droid mindkettőHogyan vihető át a sok üzi és hívás adat a droid verzióra?
Mert, hogy szép legyen a google fiók ezeket nem viszi át gyárilag sem.
-
Mi ehhez kevesek vagyunk.
-
válasz
Viktor0610 #1733 üzenetére
Értem. Na és ha az egyiken írok valamit (pl jegyzet) az megy át a másikra? Azaz megjelenik ott. Csak megerősítést várok. Ilyet még nem csináltam.
-
Urak. Van egy aktív 9T-m. Meg egy Note 10 amibe részben beköltöztem, mivel még nincs tok, fólia stb így doboz, otthon nyomkod. A MI fiók ha bejelentkeztetem az kijelentkezteti a 9T-t? Mi történik? Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- BestBuy ruhás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Synology NAS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest