Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini PC
- ASUS ROG Ally
-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lafaty80
addikt
válasz
ricsi99 #3707 üzenetére
Azért van különbség, hogy nem kapod meg vagy nem azt kapod (tégla) és az között, hogy amit kaptál az hibás. Nem védem, csak ez tényleg nem bűncselekmény így sajnos (vagy nem). És hát a bürokrácia útvesztőjébe kell menned.
(de ha van adatod, akkor tudsz mondjuk ügyvéddel fizetési felszólítást küldeni, arra kell reagálnia). -
gyulank
addikt
válasz
ricsi99 #3590 üzenetére
Én általánosságban kérdeztem. Nekem nem ez a tapasztalatom, hogy kameráznak, hanem, hogy még a kép se az övék, ha van, meg csak telefonon vagy személyesen akarnak beszélni, és nem olvasgatni meg írogatni. Vagy megkérdezek valamit ami nem egyértelmű, aztán el vagyok küldve a csába. Persze van jó tapasztalatom is, de a kérdés pont azokra vonatkozik, mikor az van, hogy utólag tudod meg. Meg kamerázhat is, az se jelenti, hogy azt küldi. Nyilván, ha nem ver át mindegy, de az előreutalás olcsóbb. Ha átver, akkor is olcsóbb az előreutalás, ha nem kapom vissza a pénzem. De ha elküld egy rosszat, és utánvéttel veszem, és kifizetem a futárnak, mivel jobb? Még a futár se vállal felelősséget azért se, ha a futár eltöri miközben dobálja a csomagokat, nem hogy visszaadja a pénzt mert a feladó átvert.
-
-
lafaty80
addikt
válasz
ricsi99 #3142 üzenetére
"ergó a " megkárosított vevő" -nek elméletileg ugyan úgy tudnia kellene ezeket az alapvető dolgokat..." Nem, (sajnos vagy nem sajos)
#3141Ferenczi Áko igen, sajnos a gdpr most éli fénykorát, mindenre is ráhúzzák. Cégeknél pl. elég gigabírság lehet belőle. Van hogy helyesnek tartom bizonyos esetekben, de van, amikor már erős túlzás, sőt van amikor már logikátlannak is tartom.
Csak egy gyors példa, esetemben a megkárosítás itt történt még évekkel ezelőtt (2016-2017), nem nagy összeg, de mint kiderült innen-onnan is, több mint 190 embert húzott le a csaló. Voltak közte híresebb emberek is, tudom, mert első fokon megkaptam minden bírósági iratot, köztük minden érintett személyes adatjával.(név, lakcím, anyja neve, sz.i.g szám, stb, szerintetek?!) Ezt most már biztos nem kapnám meg...
De ami a lényeg, hogy eltelt 1-2 év, kaptam egy értesítést, hogy mádosfokon egy másik városba került az ügy. Majd újabb 1-2 év után rákérdeztem, válasz: tovább vitte emberünk a Kúriára. De nem adhattak ki ügyszámot (mádosfokét, erről már amúgy sem kaptam semmilyen tájékoztatást). Kúria sem adta ki, szóval, mint érintett nem tudom hogy áll az ügy mai napig (még csaló neve alapján sem, hogy egyáltalán tárgyaltak-e ilyen névvel ügyet).
Én pl. ha már bebizonyosodott, hogy vétkes az adott ügyben, akkor feloldanám gdpr alól az adatait az adott ügyben legalább.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3270
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest