Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel találgatós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kokoistvan #3014 üzenetére
Akkor enyém a másik vinyó
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
válasz
kokoistvan #3014 üzenetére
Te is tegyél feljelentést az ügyben!
-
Zyra
újonc
válasz
kokoistvan #1252 üzenetére
Helló,
Én is rendeltem tölük, de sajna nem jött emg a cucc. Én péntek óta nem tudom elérni az embert. Mivel nekem elég sok pénzem bánja a dolgot én teszek feljelentést. Nem tudom te mire jutottál az elmúlt pár napban.
-
Pinto68
újonc
válasz
Szia.
Én is vásároltam a weboldalukon, de a terméket nem kaptam meg. Péntek óta nem elérhetők telefonon, ezért megtettem a feljelentést a NFH oldalán. Sajnos az érték miatt nem valószínű, hogy nagyon rámozdulnak, de ha többen jelzik feléjük, talán lépnek. -
válasz
Váci út 110. egy irodaház, kvázi bárki bérelhet ott irodát - vagy állíthatja azt, hogy ott bérelt irodát.
-
Axel100
tag
válasz
kokoistvan #1254 üzenetére
Sztem tedd meg minél hamarabb a feljelentést míg megszedik magukat és olajra lépnek!
-
Rendo84
senior tag
válasz
kokoistvan #1254 üzenetére
Az hogy az áraik ennyire gyanúsan lent vannak, valamint fizetési módnál kizárólag előre utalás szerepel, elég valószínű, hogy itt valami nem kóser.
Még próbálkozz picit, ha semmi eredmény, jövő héten tégy feljelentést ellenük mindenképpen.
Remélhetőleg valós adatok szerepelnek az oldalukon, így per is indítható ellenük jó eséllyel. Mindenképpen keress sorstársakat, többségben az erő. -
fRooStzzZ
senior tag
válasz
Eleg fura arak vannak feltuntetve.. Szerintem ennek a webshopnak a fele sem igaz.
-
Rendo84
senior tag
válasz
Valószínűleg nincs készleten nekik, és lehet hogy pont olyan terméket rendeltél tőlük, amit nehéz beszerezniük.
Előre kellett volna érdeklődni, hogy van-e nekik raktáron egyáltalán.
Szólj nekik hogy szeretnél elállni a vásárlástól, picit riogatni kell őket a fogyasztóvédelemmel, előbb utóbb vissza fogják ők utalni, mert csúnyán pórul járnának ha még sem és ezt tudják ők is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest