Hirdetés
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
- Olcsóbb fajtájúnak ígérkező Team Group SSD a PCI Express 5.0-s halmazban
- Több memóriát kapott az RTX PRO 5000 új kiadása
- Obsbot blog: 4K-s produkciós kamera professzionális babérokra törőknek
- GB10 Superchipre épülő minigépet villantott az ASUS
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Felszállni készülő drón? Nem, nyitott In Win "ház"!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bluetooth hangszórók
- Androidos tablet topic
- Hobby elektronika
- Akciókamerák
- SONY LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
canonka
csendes tag
válasz
SL------ #1195 üzenetére
Ezt kaptam ma:
"Én Németh Tibor Szilveszter szül 1972.11.04 szig 749627KA an Szalai Mária 8800 Nagykanizsa Zemplén Győző utca 7/a szám alatti lakos a mai napon eladtam egy apple iphone 4s 32gb eredeti hibátlan telefon készüléket dobozában számlás garanciával tartozékaival 2 részleti fizetéssel 44.000ft vételárért XXXXXXXXXXXXX alatti lakosnak a készüléket reggel postázom a vételár felét feladáskor utalja át feleségem számlaszámára másik felét a készülék megérkezését tesztelését követően számlaszám Németh Tiborné K&H bank 10404955-86766870-55661005"Ha valós a cím, akkor meg lehetne találni, esetleg ...
-
akos1990
újonc
válasz
SL------ #1195 üzenetére
Na meg találtam az ürgét a Németh Tiborost sajnos nem személyesen de ugyan úgy akartam venni telót tőle persze másik felhasználó néven volt fent de a számlaszám ugyan az ott tartok bementem a rendőrségre persze nem tudnak így se tenni még semmit de ez már nem szabálysértés hanem csoportos bűncselekmény itt az emailom sebi25@freemail.hu ide kérném aki feljelentette annak a documentumnak a számát én is elküldöm az enyémet amire lehet hivatkozni és megkezdik a nyomozást.Ha nem van egy ismerősöm az ügyészségen kicsit magasabb beosztásba ott már tuti foglalkoznak vele
-
szotyika77
aktív tag
válasz
SL------ #1195 üzenetére
az a helyzet hogy hiába van k és h-s ismerős, a bankoknál dolgozók nem adhatnak ki belső információt, mert az állásukkal játszanak akkor.. engem is átvertek 1 éve januárban, és próbáltam én is ilyen úton beszerezni információt, de bankos ismerősöm nem adhatott ki még egy címet sem mert akkor egyből kirúgják őket, és sajnos nem éri meg nekik. :/ Pedig sokkal könnyebb lenne, ha így hozzájuthatnánk az adatokhoz, nem kéne várni a rendőrségre meg a sok pöcsölésre..
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- GB10 Superchipre épülő minigépet villantott az ASUS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Windows 10
- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro, 128Gb, független, fekete, 1 év garancia
- AMD Ryzen 5 5600X 6-Core 3.7GHz AM4
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G11 - Ryzen 5 8540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Apple iPhone 16 / 128GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia /97% akku
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó számítógép játékra is akár! I3 12100 / GTX 1050Ti / 8GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő