- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HDMI topic
- Kompakt vízhűtés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave946
tag
Tisztelt Adminok! Szeretnék egy felszólítást kérni [link]
Rövid történet 2023.06.27-en rendeltem egy processzort profiljára rá nézve 20 pozitív értékelést láttam, sajnos a tovább nem olvasva a kommenteket vásároltam tőle. Azóta mindig azt mondja 1-2 munkanap és megérkezik hozzájuk és küldik nekem. Megadatott ÁSZF feltételben lévő telefonszámot hiába hívom, emailen keresztül hiába írok vagy az a válasz hogy 1-2 munkanap vagy semmi. Hardverapron hiába van fent láttam hogy aktív volt nem válaszol. Már azóta régen eltelt 10-12 munkanap is...Elegem van most már az egészből ez törvényt sért a fogyasztót megtéveszti a szállítási idővel kapcsolatban, a weboldalon is írja gyors kiszállítás, ez minden csak nem az.Kérem figyelmeztetni őt különben jogi útra térek és fel fogom jelenteni több helyen is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA CM 650W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest