Hirdetés
-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cinkoxid #1678 üzenetére
Viszont törölni meg nagyon nem akarom, hiszen lassan 10 éve tag vagyok, és sokat jelent nekem.
Nem tudsz torolni semmit.
A telefonbeszélgetésünk közepén jelezte, hogy mindent rögzít, és szerintem az is illegális.
Mivel jelezte, hogy rogziti es te nem jelezted, hogy ehhez nem jarulsz hozza, el lehet azon labdazni, hogy most az elejen kellett volna mondani vagy a felenel. A lenyeg, hogy jelezte.
Az, hogy ugyved, nem jelent semmit, sok fele ugyved van. Ahhoz viszont nem kell ugyvednek lenni, hogy valakinek bekavarjon az ember. Telefonalsz kettot es annak az embernek fel evre kivagtad a biztositekot. Ha nincs messze es nem lehet vele telefonon dulore jutni, talan erdemes lenne szemelyesen megbeszelni a dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Béta iOS-t használók topikja
- iPhone topik
- Formula-1
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby elektronika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Mars Gaming MK60W 60% Mechanikus Blue Switches Gamer Billentyűzet Spanyol Kiosztás
- 2019 - BMW I3S 120Ah
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! HP Pavilion G6 - i5-2G I 4GB I 120GB SSD I Radeon I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest