Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Race-Face

tag

Szerintem ennyi erővel lehetne ''Mit esztek Kate Beckinsale-en?'' topikot is nyitni. Mert például Pamela Andersonnak nagyobb a melle, Paris Hilton gazdagabb, a nagymamám meg jobban főz.
    Az Apple valamit nagyon tud. Jól tud pl. szép és könnyen használható dolgokat készíteni. Az egygombos egeret meg biztosan azért csinálták, mert látták keresztanyámat számítógép előtt. Ő egyik kezével megfogta az egeret, a másikkal meg megnyomta a gombot. Neki a bal gomb meg a jobb gomb egy szörnyűség kezdete, a görgő meg már maga a földre szállt sátán.
    De hogy legyen szó az iPodról is: még most leszögezem, hogy mp3 lejátszónak én egy SanDisk Sansa-t vettem. Előtte majdnem 2 hétig volt nálam egy iPod nano, egy ismerősöm árulta, és naivan elhitte, hogy tényleg meg akarom venni... Na jó, azt mondta, hogy azért adja oda, mert tudja, ha nálam lesz, nem fogom visszaadni. Nem nyert, visszaadtam. Egyetlen okból: nem akartam egy (akármilyen típusú) mp3 lejátszóért annyi pénzt adni. Viszont azt kell mondjam, ennek ellenére meggyőzött. Sőt, már kicsit bánom is, hogy nem az iPodot vettem.
    iTunes. Van egy PowerMac-em, így az iTunes-szal már az iPod előtt is sokat találkoztam. Lejátszásra azelőtt a winamp-ot használtam, aztán mikor átszálltam mac-re, ''kénytelen'' voltam mást keresni. Illetve nem kellett keresni, ott volt a gépen. Először nem tetszett az én vindózos ''hozzáadom a könyvtárat/fájlt a playlist-hez'' gondolkodásomnak, de elkezdtem ráérezni a szépségére. Nem kellett sok, hogy megtanuljam kezelni, és garantálom, hogy iTunes-ban sokkal hamarabb összerakom az aktuális hangulatomnak megfelelő playlistet, mint bármilyen más programban, könyvtárakkal tökölve. Innentől kezdve nekem az iTunes inkább előny, mint hátrány.
    Végezetül annyit: nem vagyok Apple-megszállott, sem sznob. Az iPod shuffle-t például semmire se becsülöm. Viszont szeretem, ha a dolgok működnek rendesen, és jó érzéssel használom. Mai napig eszembe jut, amikor a SanDisk-et használom, hogy bezzeg az iPod mennyire jobb minőségű volt kézbe véve...

Új hozzászólás Aktív témák