- Vezetékes FEJhallgatók
- Gaming notebook topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen házat vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
válasz
Tangerine #110 üzenetére
erre az indexelésre olyan lejátszóknál van szükség, amiknél simán drag and drop módszerrel másolsz (nem célszoftverrel), de mégis alkalmasak a id3 tag alapján történő keresésre. pl az említett iRiver és az Archos, asszem Neked pont ilyen van. mik a tapasztalatok, mennyit molyol bekapcsnál az indexeléssel?
-
Razor1
aktív tag
válasz
Tangerine #110 üzenetére
nem a tagekért, az a funkció nem is működött. a tag alapján történő rendezés úgy néz ki h egy db scan nevű szoftvert kell futtatni mikor rá van kötve a pc-re a gép, és az csinál egy index file-t ami alapján megy a tag szerinti beolvasás. na ez ugye eleve rossz mert minden változásnál újra kell ezt a műveletet csinálni, de a legnagyobb bibi h nem is működik rendesen ez a db scan mert nekem pl a zenéimnek csak a felét rakta be ebbe az index file-ba, ergo ha tag szerinti kereső módban futtattam a lejátszót a zenéim fele alapból kiesett. ezt a szoftveres hibát az iriver 2 év alatt sem javította ki. aztán voltak alternatív szoftverek ugyanerre a mókára amik már több zeneszámot raktak be az index file-ba, de közel nem az összeset. magyarán ez egy olyan funkció a h120-ason ami ugyan rajta van nagy betűkkel a dobozon, de k-ra nem működik.
a h120 minden indításkor végignyalta a vincsit, de nem a tagekért, mert ugye ez nem is működött (tegyük hozzá h ha már megtaláltál egy file-t és elkezded lejátszani akkor természtesen megjeleníti a tag infókat), hanem a könyvtárakat olvasta be, vagy nemtom mi a jóistent csinált, de minél több zene volt rajta, annál tovább tartott, mikor tele volt a 20 gigás lejátszó bő 20 másodperc kellett minden indításkor mire bebootolt és bejutottál a főmenübe. erre írtam h ehhez képest az ipod gombnyomásra feléledése igencsak nagy öröm volt nekem.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Nintendo Switch 2
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bittorrent topik
- Gaming notebook topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged