- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Aktív témák
-
Mag
senior tag
up
-
Neo.
csendes tag
Nekem az a kérdésem, hogy hogyan tudom megpingetni magam irc-n keresztül, amikor elég feszesre állított tűzfalam van...? Csináltam a neten jópár támadás-szimulációt (pl security.symantec.com) és hozzá sem tudtak szagolni a géphez, minden stealth. Akkor hogy is van ez? :F
-
Mag
senior tag
nekem is hasonlo gondom van:
-van egy HTTP proxy amit a 8080 -as porton keresztül lehet elérni.
Flash Get , Total Comm. , I.E.- ben van lehetöség arra hogy megadok proxy szervert,és ezen keresztül megy a progi:-->proxy- beállitása-->HTTP proxy---> ott megadom a portot,és primán megy mind a 3 progi.
ez idáig mind szép és jo, de azokkal a progikkal mi a teengö amik nem tartalmazzák azt a lehetöséget hogy proxy-n kereszül kommunikáljanak.
Nem tud vki egy olyan progit ami ugy mond az összes futo EXE-t a megadott proxy-ra irányitja,és igy kimegy a netre,mint a Flash Get, vagy a IE beépitett része? -
UHHH
őstag
Hat nem a halozati kabel... A bnc=BOUNCER ebben az esetben.
Kepzeld el, hogy ki akarsz menni ircre, de csak a 25-os,110-es portra enged ki az a csunya tuzfal. Megoldas? Egy kulso gep 25 vagy 110 vagy ... /amire kienged/ egy bouncert tenni,es maris orulhetsz, mert kilatsz.
Meg lehet oldani portforwarddal is, nem feltetlen kell bouncer.
Egyebkent meg [L]http://chat.ircnet.org[/L].
Es eleg egy http proxy!:) -
chery
csendes tag
Nem vagyok egy géniusz a témában...
Most itt a BNC-n a hálózati kábelre gondolsz, vagy valami speciális kapcsolat lenne?
Annyit tudok, hogy a port-al van a bibi, az ICQ-t átengedi, de csak ha megadom neki a megfelelő hostot és portot (3128) és HTTP proxy-t állítok be, a mIrc-ben viszont nincs HTTP választási lehetőség. -
chery
csendes tag
Valaki tudna segíteni, hogy hogy lehet Proxy szerveren keresztűl mIrc-ezni, főleg gyakorlati megoldás érdekelne, mert már hallottam, hogy másik szerveren keresztűl lehet valahogy, de hogy ezt hogyan, arról nem tudok semmit.
Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest