Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini PC
- Milyen monitort vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen TV-t vegyek?
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
Új hozzászólás Aktív témák
-
balojazz
aktív tag
Én készséggel elhiszem ezt a szellemi tulajdon dolgot elméletben. A gyakorlatban viszont az történik, hogy egy yt video vagy egy weblap (pl PH) ha nem akadályozom meg, akkor ellopja a képernyőfelületemet, kattintásomat, szabadidőmet, sávszélességemet, figyelmemet. Ez meg az én tulajdonom. Fölqrja az agyamat. A saját lelki nyugalmam és a fenti dolgaim sokkal fontosabbak nekem a tartalomszolgáltatók hasznának személyes támogatásánál, úgyhogy utóbbiakat nem veszem figyelembe. Túl nagy az ár. Nekem ez nem fair trade. Ha ettől marad csak életben a szolgáltatás, akkor biztosan van elég galamb, hogy én héja lehessek. Ha meg nincs, és bezár, akkor így jártunk, nem kár értük, lesz másik.
Torrent. Nyilván filmeket, sosorozatokat a kényelem és a minőség miatt nem torrentezek le mindig. (Sőt ultraritkán, szinte soha.) Amit viszont 100%-bam torrentről fogyasztok, azok a könyvek. A Kindle-re ugyanis a legkényelmesebb megoldás az ingyenes: leülök félórára-órára a gép elé, és máris van 5-10-20 tuti könyv, amit már olvashatok is. Nem kell rendelgetnem meg fizetnem értük mondjuk 15-30-60 ezret. Mivel könyvmániás vagyok, ez nagyon drága hobbi lenne. Egyszerűbb ingyen. Ja, és utálom a könyvespolcokat. Csak a helyet foglalják.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- WireGuard VPN a mindennapokra
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen routert?
- Family Link
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest