Új hozzászólás Aktív témák
-
koxaman
tag
válasz
vitezfeher #5 üzenetére
Nos, HBO GO kipróbálva, tökéletesen működik, az ingyenes tartalmat néztem csak. Bár az első indítás után kilépett a program lehet ez nekem tudható be
. De utána szépen ment végig is néztem az egyszer fent inkább lent sorozat egy részét.
-
koxaman
tag
válasz
vitezfeher #5 üzenetére
Rendben, megnéztem. Most nekem az a bajom, hogy néha fagy a youtubbal, bár a frissítést még nem tudom kipróbálni. Mivel addig állítgattam a wifi routert, hogy egy fw frissítés után megtéglásodott.
Holnap jön az új akkor kipróbálom és jelentkezem. Illetve másik gond, elalvás kapcsolónak keresek valami auto leállító programot találtam de meg nem teszteltem. Igazából widgetes lenne jó.
Illetve mivel F10 es kapcsolót használok hozzá az elülső gombjait jobban testre lehetne szabni, csak nem tudom hogyan konfiguráljam ... Tapasztalat ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- EA Sports WRC '23
- Milyen monitort vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- További aktív témák...
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700KF + Kingston Fury Beast RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HP Prodesk 600 G6 - i5-10500 3.1Ghz 6 mag 8GB DDR4, 256 NVME SSD, szép állapotú WIN11
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest