Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
Elképzelhető, de a laptopokban még durvább hőmérsékletek uralkodnak, és azok is kibírnak sok-sok évet. Asztali gépem terhelés alatt 50-55 fokos, egy laptopnál meg már az is nagy szám, ha nincs throttling.
#1461 AxBattler: ugye ezek kupak nélküliek, szóval valószínűleg azt is figyelembe kellene vennem a pasztánál. Néztem ezeket a thermal padokat is, mint a Honeywell, ezek sem tűnnek rossznak. Mindenesetre köszi a tippeket.
Végül ma újrapasztáztam még egyszer MX4-el, és közben rájöttem, hogy a tegnapi újrapasztázott méréseket csukott ablaknál és fűtött szobában mentek, míg a gyári hűtésnél még nyitva volt minden. Ma megcsináltam a méréseket újra nem felfűtött szobában, és így már csak 3 fokkal "rosszabb" a hőfok, ami sokkal reálisabb különbség.
Egyébként is inkább átállítottuk a venti görbét halkra, sőt opcionálisan a boost mode kikapcsolással szinte tök halk lesz a gép még játékok alatt is, úgy, hogy a videokártya ugyanazt a szintet hozza, és nincs igazán érzékelhető különbség. Ja, és 80C alatt marad a teljes játék alatt a belső hőmérséklet.
Úgyhogy szerintem egyelőre elengedem ezt az újrapasztázást. Az a 3 fok különbség semmi, throttling meg eddig sem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Ryzen 5 5600, Asus Tuf B550M, RX 5700XT, 16Gb DDR4 3600MHz CL16, 1Tb M.2 Gen4 SSD, FSP 600W 80+Bronz
- RYZEN 9 5900X (12 mag/24 szál) +Új ASROCK B550 PHANTOM GAMING 4 +Új 32GB hűtőbordás DDR4! GAR/SZÁMLA
- HP Elitedesk 800 G2
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Eladó 2020 Apple Mac Mini M1, 16GB RAM, 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest