Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tin

veterán

válasz Patice #1460 üzenetére

Elképzelhető, de a laptopokban még durvább hőmérsékletek uralkodnak, és azok is kibírnak sok-sok évet. Asztali gépem terhelés alatt 50-55 fokos, egy laptopnál meg már az is nagy szám, ha nincs throttling.

#1461 AxBattler: ugye ezek kupak nélküliek, szóval valószínűleg azt is figyelembe kellene vennem a pasztánál. Néztem ezeket a thermal padokat is, mint a Honeywell, ezek sem tűnnek rossznak. Mindenesetre köszi a tippeket.

Végül ma újrapasztáztam még egyszer MX4-el, és közben rájöttem, hogy a tegnapi újrapasztázott méréseket csukott ablaknál és fűtött szobában mentek, míg a gyári hűtésnél még nyitva volt minden. Ma megcsináltam a méréseket újra nem felfűtött szobában, és így már csak 3 fokkal "rosszabb" a hőfok, ami sokkal reálisabb különbség.

Egyébként is inkább átállítottuk a venti görbét halkra, sőt opcionálisan a boost mode kikapcsolással szinte tök halk lesz a gép még játékok alatt is, úgy, hogy a videokártya ugyanazt a szintet hozza, és nincs igazán érzékelhető különbség. Ja, és 80C alatt marad a teljes játék alatt a belső hőmérséklet.

Úgyhogy szerintem egyelőre elengedem ezt az újrapasztázást. Az a 3 fok különbség semmi, throttling meg eddig sem volt.

Új hozzászólás Aktív témák