Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vittorio77
csendes tag
Próbáltam defaultot is, úgy sem változott a dolog.
Én is arra gondoltam, hogy nem lát bootolható háttértárat, de pendrive-ot látja és onnan már másik gépre telepítettem fel windowst. A pendrive egy Sandisk Cruzer Balde 16GB, ami usb 2-es. Próbáltam az összes USB portot használni, de változás nincs. A BIOS látja, de nem akar bootolni róla. Lehet valamit kellene változtatni a BIOS-ban, de ott csak azt állítottam be, hogy az USB legyen az elsődleges boot helyen, utána meg semmi.
Az nx módot hol kéne beállítani? Megpróbálom megkeresni, hátha van ilyen a BIOSban. Ha más nem, akkor megpróbálom Rufus-szal felrakni egyet egy másik USB-re, aztán úgy megnézni.
Ha ezek fémházasak, akkor lehet, hogy bukó lesz a Wifi? Nekem egy TP-link jelerősítő vana géptől kb. 7 méterre, amit a T-BAO már jól látott. Remélem, hogy ezeknek is elég lenne már ez.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Xbox tulajok OFF topicja
- Projektor topic
- Óra topik
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkcentre M70s Gen 4 i5-13500 16gb 512GB UHD Graphics 770+ajándék
- ÚJ Kis gamer/kis tervező PC: Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500, 16GB RAM, 512GB, nVidia T600
- Gamer PC - Ryzen 7 5800X RX 7800 xt, 32GB ddr4, 1TB Nvme
- Humble szökevények 500-2500Ft
- 15.gen! Intel Core Ultra 5 245KF +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest