Hirdetés
- Gigabyte alaplap topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali médialejátszót?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisApám
addikt
Nekem nagyon tetszik, számomra nagyon bevált.
Otthon az 55-ös TV-re rákötöm, mögé leteszem, észrevehetetlen, szépen teszi a dolgát. Vagy ha rokonhoz megyek hétvégére, szállodába, stb. ott is jó, kis helyen elfér.
Játékokat nagyon jól viszi.
Pl. FULL HD-n Assassins's Creed Origin maxon, World of Warships maxon amivel eddig toltam.
Ha lehet, beállítom a max fps-t 50-re, ami nekem bőven elég. Ekkor a proci sem melegszik feleslegesen annyira.
Azért rakhattak volna rá fél cm-rel magasabb hűtőborádákat, jobb hűtés miatt, nem zavarna, ha miatta magasabb és nehezebb lenne a kisgép.
Amit eddig "Tuningoltam" rajta:
1. memóriákra vettem vékony rézfóliát plusz hűtésre (lehúztam róluk a papírt előtte)
2. M2 SSD-n lévő hűtést le kell cserélni, hulladék. Kis fém hűtőborda van rajta, egy rossz minőségű thermal pad van alatta, plusz még a papir is rajta van az SSD-n... EZT raktam fel helyette, 10 fokkal hűvősedbb lett.Azon gondolkodom még, hogy egy ilyen ventilátorra rakom a gépet (USB-és, fordulatszám szabályzós), ami tolja befelé a levegőt a gépbe, segítve azt a kis ventit a porcin.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gigabyte alaplap topik
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Robotporszívók
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- 2x Kingston KVR1333D3D4R9S/8GI (2x8GB) PC3-10600 CL9 RAM
- Dell Poweredge R320 1U Xeon E5-2470v2 16GB RAM (Proxmox, NAS, stb) 35e
- Dell Precision 3660 Workstation, i7-12700K,32GB DDR5,256 SSD,NVIDIA RTX A2000 6GB DDR6,WIN11
- Komplett PC - Ryzen 5 GTX1650 Super 32GB RAM + monitor
- Eladó egy komplett erőbázis ami bármilyen csatára felveszi a harcot a megfelelő kártya mellett.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- IT Megoldások és szolgáltatások
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest