- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Androidos tablet topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Univerzális kontrolleradapter PlayStationökhöz és PC-hez
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Szemezek egy BMax B8 Pro géppel, csak kissé megakadtam a memória-konfig kapcsán. 24GB LPDDR5 van benne, és kérdeztem a supportot, azt mondták, egyetlen modul. Még ha az Iris Xe el is fogadja ezt dual channelnek (a DDR5 két subchannelje miatt), nekem akkor is vékonynak tűnik IGP mellé. Tud valaki közelebbit a gépről esetleg, mi pontosan a memória konfig?
Ill. hasonló a kérdés a BMax B6 Pro kapcsán, csak éppen ott LPDDR4 a RAM, tehát muszáj a két modul. A support szerint az van benne, de B8 Pro egy modulja miatt kicsit kételkedem. Itt valaki esetleg tud konkrétat?
@ballazol, látom, nemrég vettél egy ilyet - a fenti kérdés mellett még az érdekelne, mennyi az idle fogyasztása, ha esetleg lemérted.Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Crimson Desert
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- Elektromos autók - motorok
- Androidos tablet topic
- OTP Bank topic
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- RTX 4080 / i9-13900K / 64GB RAM Balin született, Magyarországon keres gazdát
- ASUS TUF Gaming i9-10900Kf 32GB RAM RTX 3060 Ti Vízhűtés
- Asus z690-plus/i9-13900k/32gb ram
- Több különböző komplett mini pc eladó 4590T, 4590S, 6100T Lenovo, Dell, Fujitsu
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 144Hz UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 WindforceOC SFF 16GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest