Aktív témák
-
tusi74
őstag
Szerintetek létezik hordozható monitor? Olyan, amit bevágok egy sporttáskába, és rákötök egy gépre és megy is? Nem kell, hogy elemmel menjen, a kábelt is betehetem a táskába. használt, akár fekete fehér is megtenné. Lényeg, hogy XP-t, vagy linuxot lehessen vele telepíteni. Aztán a kuncsaft hazaviszi a gépét, és az ő monitorához beállítja a felbontást és frissítést.
Azért lenne jó, mert unom már, hogy mindig az én monitoromat kell lehúzni, a párom pedig azt unja, hogy a lakás szerelőműhellyé alakul át. Milyen jó lenne, ha én mehetnék ki valami semleges helyszínre, és vihetnék egy monitort. Billentyű, egér nem gond, de a monitor? Minden megoldás érdekel. Azt ne írjátok, hogy hozzon a kuncsaft monitort, mert az nem megy, hogy napokig költözteti tömegközlekedésen a gépet+a monitort.
Olyan kis tv is jó lenne, amit monitorként csatlakoztathatok.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VR topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Háztartási gépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest