- Kis testvért kap a Logitech G PRO X Superlight 2 egere
- Kreatív felhasználókat célzó, 5K-s monitor érkezett a Philips fémjelzésével
- IFA 2025: Újdonságok a Cudynál
- A VBIOS az oka a Radeon RX 9070 és az X99-es alaplapok inkompatibilitásának
- "Nem túl magas, de meglehetősen jelentős" chipvámokkal fenyeget Trump
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garfield.37
tag
válasz
flashpointer #55338 üzenetére
A cuccok nagy része már meg van :
- Alaplap : AsRock B550 Phantom Gaming-ITX/ax
- Proci : AMD AMD Ryzen 5 PRO 4650G
- 2x8 Gb ramIgazából már csak egy jó kis ház kellene.
Jelenleg van egy [Phanteks Enthoo Evolv ITX TG RGB (PH-ES215PTG)] házam, ezt szeretném kisebbre cserélni.De ha minden kötél szakad akkor az is megoldás lehet hogy beépítem a nagy gép házába, és akkor lesz két gép egy házban.
Ház : [Phanteks Enthoo Evolv X RGB Tempered Glass (PH-ES518XTG)] van hozzá egy ilyen tápom is amit a két gépes rendszerekhez találtak ki : [Phanteks Revolt X 1000W Platinum Modular (PH-P1000PS) ] -
Garfield.37
tag
válasz
flashpointer #55330 üzenetére
Szia!
Mert nem szeretnék sfx tápot vásárolni, mert nagyon drága.
-
Garfield.37
tag
Én meg most szeretnék itx-es gépet össze rakni.
Nézegetem a házakat, hogy melyik lenne a jobb.
Ajánlották pl ezt : CoolerMaster NR200P .
Jó bele az ATX-es táp így nem kell méreg drága SFX tápot venni. -
Garfield.37
tag
válasz
Francia91 #55321 üzenetére
Ez lenne benne :
Alaplap : AsRock B550 Phantom Gaming-ITX/ax
Proci : AMD AMD Ryzen 5 PRO 4650GVan egy AMD Radeon 6700 XT videókártyám is, de nem tudom hogy bele rakjam-e , vagy maradjon a nagy gépben.
Ami házat ajánlottál az nekem is tetszik, sőt plusz előny hogy jó bele az ATX - es táp is és még HDD - t is fogad.
Jó pont az is hogy a hűtőt se kell lecserélni mert elfér benne a be quiet! Dark Rock TF2Azon is gondolkodtam hogy a jelenlegi házba építeném be ezt a kis gépet, akkor két gép lenne egy házba, de nem tudom hogy jó ötlet lenne-e.
Ilyen házam van : Phanteks Enthoo Evolv X [link] , de ehhez ilyen táp is kellene Phanteks Revolt X 1000W Platinum Modular [link]
-
Garfield.37
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, itx - es ház vásárlás előtt állok.
Tanácsot szeretnék kérni hogy milyen itx házikót érdemes meg venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Bluetooth hangszórók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy Buds FE - rajongok és jajongok
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lexus, Toyota topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3244
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Beszámítás!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest