- HP notebook topic
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA® driverek topikja
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
viperabácsi #24908 üzenetére
Okksa. Köszi.
(#24909) zed1983:
Hát most gyorsan meglestem mi ez. Jó ez a Philips részen. Nem is tudtam hogy ilyen keményen nyomják az ipart.Kíváncsi leszek hogy milyen lesz ez a lap a Thermaltake Core V21-es házban.
Illetve még egy kérdésem lenne. Szerintetek hülyeség lenne hogy ebbe a házba a VGA-t majdnem kitenném legszélre és egy riser kábellel kötném a lapra? Biztonságos az olyan?
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
viperabácsi #24906 üzenetére
Köszi a választ.
Az még jobb.
Unobxing vidit nem találtam pedig kerestem...
Antenna az gondolom hagyományos a leggyakrabban használt antenna kell hozzá igaz?
Illetve a pulzálós dologra ezt leltem de nem tudom mire fel pulzál így. [link]
-
Wiz Khalifa
veterán
Gyors kérdés!
Gigabyte B85N Phoenix lap. Úgy látom ugyan úgy adott a WiFi-s cuccra mint a gyárilag WiFi-s. De én ezt találtam újonnan Magyarországona WiFi nélkülit. Ha egyszer úgy adódik hogy WiFi-t akarok bele akkor ha belerakok egy WiFi-t meg hozzá szerzek megfelelő kábelt mint a gyári akkor menni fog gond nélkül? Felismer meg stb? Szóval csak annyiba van eltérés hogy nincs benne a WiFi modul?
Meg a másik kérdés az lenne hogy ez most hogy kell elképzelni a fényét? Mire pulzál? Vagy folyamatosan ég vagy mi? Vagy HDD használatra pulzál?
Előre is köcce!
-
Wiz Khalifa
veterán
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy egy mini-ITX konfighoz melyik Intel socket-et ajánlanátok?
Elvárások:
- Lehető legolcsóbb legyen
- GAMER gépnek kell
- 1x PCI-e x16, 1x front USB3, 4db RAM hely lenne a legjobb de szerintem ilyen lap nincs, 4DB Sata, 1x 8pin CPU csati
- Csak is mini-ITX kell!Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fúziós energiát vásárol a Google
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Steam topic
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- bambano: Bambanő háza tája
- HP notebook topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest