-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hard-gamer
csendes tag
Találtam egy wireless.hu nál ami talán elég lenne laptop vinyóval ,író nélkül [Wireless]
-
Hard-gamer
csendes tag
Oké simán megvenném de az oldal angol lefordítottam Google crommal.
Itt nincsen utánvételes futárszolgálat vagy már nem is tudom.
Bank kártyám meg nincsen ,azt se tudom mennyi lenne itt a kiszámítási díj.Tudnál mondani itt valakit a ph-n aki képes lenne nekem ilyet berendelni én meg a chast neki adnám oda.
-
Hard-gamer
csendes tag
Nos te is csak azt mondod mint amit a wireless.bolt is.
Azt én is tudom hogy ha az alaplapon 24pines atx csati van,de én 20pines atx csatit dugok bele akkor menni fog.
Nha de a 4 pines ami tudtommal (lehet tévedek) a 12v ág azt ahogy a képet nézem az a hátsó kivezetésen van amit te is elmondtál hogy mire szolgál.
Az alaplapon ami áram csatlakkozó van
:24pin ATX( ez megy 20pinnel is),1db 4 pin csatlakozó ez a 12v ( A hexa 500w tápomon ebből 2db is van 2x4 pin)
De a pico-n egy sincsen csak az ami a hátsó kivezetésre megy.(Azt pedig tudom hogy ha a 4 pines csatlakozóba nem kerül semmi akkor se kép se hang nem lesz)
Olyat már láttam ősrégi alaplapokon hogy nem kért a 4 pines 12v ágból hanem elég volt a 20tüs atx csati.
Ha hülyeségeket beszélek akkor pls javítsd mert nem akarok pénzt kidobni az ablakon
-
Hard-gamer
csendes tag
-
Hard-gamer
csendes tag
-
Hard-gamer
csendes tag
hally mindenkinek!
Kérdésem az lenne hogy 120wattos paneltáp+120wattos kűlsö adapter comboval elmenne az alábbi config:
Asrock H67M-ITX
INTEL I3 2120T (35w)
1db HDD
1db ODD
2X4GB RAM
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Chrome
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest