- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Gyárilag csendes mechanikus klaviatúra jön az MCHOSE-tól, nagy akkuval
- Autós kamerák
- NiMH akkumulátor
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
blg
senior tag
Annyit, hogy pont a táp fölött van az egyik HDD hely, oda nem szívesen raknék vinyót. De szerencsére két HDD hely van, szóval nem is szükséges.
Nekem is van házventim, de elég hangos volt vele, így inkább kikapcsoltam. Így a HDD (5400-as 3,5"-es) és a proci (Pentium G860) max. 32-34 fokos, a system nevű hőérzékelő pedig olyan 40 fok körül mutat, 22 fokos szobahőmérséklet mellett. Szerintem ez így jó, nyáron meg majd meglátom... -
blg
senior tag
válasz
Boolash #9566 üzenetére
szerintem rosszul raktad össze az infókat, ha csak filmlejátszásra használnád a gépet, még egy i3 is túlzás lenne. én egy Pentium G840-el elvagyok, de ha elmennél a szaktopikba: [link] akkor 1080p filmlejátszásra valószínűleg egy még ennél is gyengébb processzort ajánlanának (pl. Celeron G540)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest