- OLED TV topic
- Home server / házi szerver építése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Sharkoon megtáltosodik a mechanikus klaviatúrák tekintetében?
- Adobe Creative Cloud előfizetést kínál az NVIDIA App
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bekesics
tag
A lényeg az volt, hogy ne kelljen ebbe a gépben külön vga kártyát venni. Mivel nem indult, gondoltam beleteszek egy vga-t hátha azzal indul. Nem ment. Végül tápot cseréltem és megy rendesen. Nem akartam negatív reklámot csinálni neki, de az egy M-tech táp volt. Sok jót eddig nem hallottam róla, de most az volt a lényeg hogy mindenből a legolcsóbbat. (Nem az én gépem, a megrendelő kérte így!)
-
bekesics
tag
Megoldottam. A megoldás pedig Mercutio_ válaszában lapult. Bár nem a kis négyes csati nem volt bedugva, a táp volt rossz. Beletettem a sajátomat, csak hogy biztos ami biztos az is le legyen tesztelve, és láss csodát. Megy faszán. A tápot most cseréltem, már megy is a telepítés. Köszönöm az ötleteket mindenkinek!-még a nagyfogú gonoszan nevetőnek is.
-
bekesics
tag
Beletettem egy gt210-est, azzal sem indul. Memóriát megnéztem másik slotban, ott nem, de másik gépben működik.
Tettem bele másik memóriát, azzal sem megy. CPU vagy alaplap hiba lesz. -
bekesics
tag
Szóval nincs több ötlet?
A saját VGA-mat akartam beletenni, hogy megnézzem beindul-e, de az meg külön tápos. Ennek a tápnak meg nincs külön, vga-as ága. (átalakítóm sincs)
-
bekesics
tag
Hi!
Van itt egy Asrock H61M-VG3 alaplap, ami támogatja az intel HD graphics-ot, meg van egy Intel G550-es Celeron, amiben meg van GPU. (http://ark.intel.com/products/53418/Intel-Celeron-Processor-G550-2M-Cache-2_60-GHz)
Az francért nem akar ez menni nekem külön VGA nélkül? Bocs ha hülyeséget kérdezek, de eddig nem futottam bele ilyen problémába.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Home server / házi szerver építése
- Futás, futópályák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest