- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HP notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
robertka
tag
Hali. Kérlek segítsetek dönteni nekem, az alábbi két lap között:
MSI H61I-E35 V2/W8
ASROCK H61MV-ITX
Gondoltam itt nagyobb tapasztalatotok van ITX méretben.
Köszönöm.Üdv Robi
-
robertka
tag
válasz
#16939776 #15335 üzenetére
A vga tápját a panelhoz forrasztotta kábellel. A táp szétbontással kb 3-4 cm nyert csak szerintem. Igazából azért nézegettem ezt mert 15000ft ig nem találok olyan házat ami kicsi és 2slot vga menne bele ill ATX táppal. Nekem eleve nincs szükségem az ODD re és elég lenne egy 2.5 ös vinyó.
-
robertka
tag
Sziasztok. Linkeltétek ezt az oldalt. Nagyon megtetszett a pc ház.
szeretnék én is ilyet építeni ahogy néztem nagyon olcsó lenne kb 1500ft 6m olyan idom. Csinált már valaki esetleg ilyet? Bár én mindenképpen jobban leszigetelném a tápegység részt plexivel vagy műanyaggal érintésvédelem miatt. Esetleg van ehhez valami tanácsotok? ha halk ventiket veszek bele akkor akár asztalon is használható lenne (nem vagyok képben hogy a halk ventik mennyire halkak). Üdv Robi -
robertka
tag
Helló, van esetleg valami hír arról hogy a gigabyte mikor hozza ki az FM2-ITX es alaplaját?
-
robertka
tag
Hi. Nemrég böngésztem a munkahelyemen a fórumot és láttam egy 3d-s tervet egy lemezből hajlított ITX-es házról nem tudjátok, hogy ki posztolta vagy esetleg a képeket hol tudom megnézni, mert most nem találom itt a fórumon. Nagyon érdekelne, mert így kiesebb házat tudnék csinálni, mint amiket vásárolni lehetne. Aki tudja, kérem, segítsen, köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest