-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
Pista0001
üzenetére
Hát ennél a lapnál vannak homályos foltok.

Végül kísérleteztem kezdve a Manual Mod-al ami alapból 250 értéken áll.
Ez amúgy a legmagasabb beállítható érték és ennél a legmagasabb fordulaton jár a venti.Thermal cruise-nál maradtam ahol a következőket kell megadni:
CPUFan TargetTemp Value (70)
CPUFan Tolerance Value (3)
CPUFan StartUp Value (30)
CPUFan Stop Value (200)
CPUFan StopTime Value (60)Zárójelbe tett számok amiket én adtam meg.
Jelenleg ezekkel a beállításokkal 930 körül értéken tartja a fordulatszámot 38-40 fokos cpu maghő és 40-50% prociterheltség mellett egy videómegosztó 1080p HD videó nézése közben.
Ezt így már elfogadhatóbbnak tartom.
Szerk:
Speed cruise-t nem próbáltam. Ott csak az első két értéket kell megadni:
CPUFan TargetTemp Value (55)
CPUFan Tolerance Value (3)Zárójelben lévő értékek az alapértelmezett beállítás.
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- iPad topik
- Autóhifi
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Küszöbön az androidos PC-k
- Jövedelem
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Steam Deck
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
- LG OLED TV 55CS6LA
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest