Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• GerykO

aktív tag

válasz Csicsóka #7273 üzenetére

Ezen agyalunk mi is, hogy mennyi lehet a fogyasztása annak a VIA-s lapnak. ;)

Én még igazából egy dual-hybrid tunerban gondolkodom, de lehet hogy quad digital tuner lesz, mert szeretném belső hálón laptop, és/vagy asztali gép felé tovább streamelni az adást, és eközben a felvétel vagy a time-shift lehetőségét sem szívesen buknám be. Jelenleg nekem is csak HD ready felbontású TV-m van, de tervezek majd egy FullHD-s projektort. :B (egyelőre csóró vagyok hozzá)
    A tunered usb-s, vagy belső? USB-n nem eszi jobban a procit? Meg azért gondolkodom belső tunerban, mert ha a lap támogatja a Wake-On-pci funkciót, akkor nem kell extra távkapcsoló. De a Wake-On-lan, és a Wake-On-wan, és a Wake-On-wlan-t(pci) mindenképp tudnia kell. Mert akkor néha meg is állhat "pihenni" -ha a torrent nem dolgozik a háttérben, vagy nem szórakozik el épp egy családi videó digitalizálásával(ideje lesz rá). :U

(#7261) ViZion: Jelenleg a UPC-nél is dolgozom, és itt is van megkötés, hogy csak saját beltérivel megy a digitális adás -ezt úgy kell elképzelni, mint a mobiloknál a szolgáltatófüggő példányokat. Viszont a PC lenne a "kártyafüggetlen" megoldás, veszel egy usb-s conexant kártyaolvasót a tuner mellé, és voilá. ;) Működik, szerelőink is mondták. :C

Új hozzászólás Aktív témák