Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pista0001

addikt

válasz user137 #6681 üzenetére

A 10K-ban volt egy kis ferdítés azért, de konkrétan erre a házra nem költöttem többet. Van benne olyan anyag is ami az első házhoz vettből maradt, meg olyan is ami a munkahelyemen rendelkezésre állt, tehát nekem ingyen volt. Ha jobban megnézed nem sok anyagból (ezt a képet elfelejtettem az előző hsz-ben linkelni :B ) áll a ház. 15*15*1,5-es L-profilból készült a két vázkeret (2200-2300 Ft a 6 m-es szál, kb a fele fogyott el), a fenéklemez 2 mm vastag alu melóból (értsd ingyen), a hátfal 1 mm-es sárgaréz lemez szintén melóból, a térelválasztó két szélső darabja és az előlap 3 mm vastag alu lemez az előző projekt maradékából, a szürke füst plexi - ami szinte az egész burkolatot adja - anyag+munkadíj 2000 forint, a piros plexit maradékból ingyen adták, elox 4000, festék előző projekt maradékból meg melóból. Csavarokat vettem még kb 1000 forintért, ezt az előbb kifelejtettem. Nem túl bonyolult felépítésű, viszont ha az alsó felében bármihez hozzá kell férni akkor teljesen szét kell szedni.

Így épül fel: 1 (itt még nem a Be Quiet táp, hanem egy 120 mm hosszú Gaba lett beépítve), 2, 3, 4. Remélem kivehető minden :B

Az első ház kb 20K-ból jött ki, abból kb 4500 volt alapanyag, 7000 a vízsugaras vágás (!), kb 5000 a festék (ebből majd 3500 a spéci alu alapozó, ezért is döntöttem a második háznál inkább az elox mellett), a többi az apró.

A soron következő ház költségvetése kb 20K, többet nem tudok rá szánni, de szerintem elég lesz.

Új hozzászólás Aktív témák