Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PROTRON

addikt

válasz HUN_Sector #59974 üzenetére

De a házikó LCpower 1510MI-ON nem jár hozzá ACDC, ahogy a Crypto Vesa esetén se, szal nem biztos hogy ugyanaz a nevezéktan, az ebben lévő PICOhoz nincs leírásom, az Inter-tech tudom milyen.
    A konkrét szöveg így szól:
    "
    suitable to PSU LC75ITX & LC120ITX (optionally available)
    "
    Ezek régebbi acdc tégla tápok.
    Ebből nem tudom mi igazolná hogy 160W-os PICO lenne, ha félreértettelek.

Amúgy 120W felett nem nagyon van standard acdc tégla, inkább csak kifejezetten adott laptopokhoz gyártanak, mivel 120W felett, 12V feszültségen suboptimális a legegyszerűbb 5,5x2.5 csatifej kontaktálása...sokszor nem biztos az energiaátadás, ehhez inkább már 4 pin kellene, mint pl Akasa 150W táp esetén.

Igazából azért érdekel a dolog, mert ha 72-80W-os, nem vagyok biztos benne hogy a 12V ágon 5A max állandó terhelhetőség mindig elég egy winfoshoz használt i3-10300 esetén, nem akarom hogy épp egy hosszabb burstnél leoldjon a túláramvédelem.

A 160W-os Inter Tech már legalább papíron 8A-t tud, így 12Vx8A=96W, ami már megnyugtató.

De persze win install és első tesztelések idejére jó lesz.
    Csak meg kell nagyobbítanom az elülső USB-nél a kivágást, hogy az alaplapi 24 pinbeülő csatin a kioldó pöcök elférjen. :D

Nomeg a fedlap egyik oldalán 15mmx180 sávban le kell csiszolnom 2mm-nyi eloxált alut, a 3mm-házból....vagy leflexelem az egészet a pi--be.

De mini-itx konfigokhoz iszonyúan baró házikó, csak épp elvitték a boltból az utsó példányt is. :D

Új hozzászólás Aktív témák