- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
AxBattler
üzenetére
66mm-nél vékonyabb (KÜLSŐ MÉRET) házaim vannak több is, pontosabban 65mm a külső vastagság, és azt a házat is csak csak azért kellett cserélni, mert az i7-8700-asnak a 120W paneltáp és a valamelyik beledugott adapter (van 60w-tól felfelé 120W-ig 6-7 db is itthon, szerintem a 120-ast pont azért vettem anno, mert ez előjött a 75-össel vagy a 90-essel. de most nem emlékszem már, melyik volt rádugva) az egyik aida FPU tesztben restartolt, amúgy minden ment gond nélkül hetekig, semmi más baja nem volt.
Sőt, most direkt előszedtem, megértem, 63.3mm távolságra van a ház oldallapja külső fele, tehát az oldallap vastagság is benne van, + a lap a tartókon+proci+ rajta a hűtő+rajta a venti. Szóval ha ez belefér 65mm-be, és még egy egész jó hűtő is, akkor nincs minden veszve.. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- TCL LCD és LED TV-k
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Dell notebook topic
- Pánik a memóriapiacon
- The Game Awards 2025 - Íme a nyertesek!
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 KIT Beast Black - 1 év bolti garival! -
- Új, felbontott Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Vengeance LPX - 1 év bolti garival! -
- Új, felbontott G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) KIT DDR4 3000MHz CL16 Gaming - 8 év bolti garival! -
- ddr4 2x16gb min. 3200mhz keresek!!!
- Kingston Fury Beast 128GB (4x32GB) DDR5 RAM eladó ( külön akár 2x32GB is)
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest