-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
némi 3d-s játék is belefér
Hogy micsoda???
Ezt par hete lottem a Resident 7-bol. Asrock Deskmini x300 w/ 5700g CPU, jatek 2560x1440 minden maxon kiveve talan ket opcio (SSAO meg vmi shadow cache ami nagyon kajalt) igy jatek kozben atlag 35 FPS siman megvan, de FHD-n meg tobb is.
Tudom ez egy amugy kivetelesen jol optimalizalt game de a lenyeg az, hogy FHD-n egy kis kompromisszummal siman hasznalhato az IGP(Arch linux nem Windows)
-
Grave_444
nagyúr
Az is segítség, ha a házat, tápot, esetleg procihűtőt ajánlunk neki.
Komplett pc vásárlós topikból invitáltam ide, mégis csak több komponenst ismerünk itx méretben. A többire kaphat ott is ajánlást (lap, cpu, ram, ssd).5600G is elég szerintem bőven, még gyengébb is erre a célra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Path of Exile 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 16GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest