-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
válasz
Csokilama #35389 üzenetére
Nézd, nyilván 2 Noctuával (700/500 RPM) és egy hybrid táppal a FE a leg"hangos"abb egység a gépben még a minimum 27%-os ventifordulat mellett is
persze ehhez már igen közel kell hajolni hogy érzékelj belőle valamit.
egyébként valami eszméletlen mennyire halk lett az NCASE HDD nélkül, egy álom mellette ülni nagyjából olyan, mintha itt sem lenne
Ha nagyon bele akarok kötni akkor ezt VGA-ból jövő minimális, alapjáraton is hallható motorhangot! csapnám pofán ha lehet mert nekem az a fontos, hogy idle alatt itt közvetlenül mellettem csendben tegye a dolgát, főleg ilyenkor, az esti órákban, amikor már alszik a család és dolgozom, vagy éppen a fórumot bújom, szóval ha ez nem lenne akkor tényleg teljesen elégedett lennék a rendszerrel, így csak 90%-osde hát tényleg ez legyen a legnagyobb bajom. Tavaly ilyenkor a falat kapartam (ASUS kalandjaim)
Nos a load mint olyan nem érdekel mivel egy zárt ATH-M50x társaságában irtom az ellent, de ha jól emlékszem akkor RotTR alatt ~70C volt a hőmérséklet OC nélkül.
A kártya vége pedig 2130/9500 de majd az új procival tesztelgetem még egy kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Samsung Galaxy S22 Plus / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest