- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Steam Deck
- Hobby elektronika
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Mercutio_ #31345 üzenetére
Mély együttérzés
Mivel nem volt vesztenivalóm, kupaktalanítás lett a vége Z77m-ITX+3570K+ATLAS kalandnak...
Mivel nem az egyszerű utat szeretem, arra gondoltam hogy fel lehetne rakni a CPU-t kupak és feszítőkeret nélkül, magával a CPU hűtővel(Atlas) kiváltva ezen alkatrészek feladatát...
A 775-ös foglalathoz való gumi keretet tettem a hátlapra, és a túloldalon a műanyag távtartókat 2,5mm-el rövidebbre cseréltem. 8db öntapadós szivacs pöttyöt(ez is a hűtőhöz jár, amúgy hulladék)
felraktam a CPU magja köré (sarkaihoz és oldalfelezőkre), és a hűtőhöz adott pasztát használva felraktam a hűtőt.Load: -8°C, Game: -4°C... és a ventik nem emelnek fordulatszámot játék alatt.
Mivel 52°C-os CPU magokkal már zavaró a 62°C-os PCH, így leszedtem a díszbordát róla, /amiről korábban leszedtem a szürke takaró lemezt/ és kapott egy bontottat a fiókból.
Mivel nem volt forró a gyári tapintva és a paszta sem terült rendesen, így gyanítom hogy a két eltérő méretű szivacs kockát rakták rossz helyre, ami az egyik oldalát eltartotta a magtól... Most 39°C csúcs, és nem 50°C-ról indul bekapcsolásnál, hanem szobahőmérsékletről
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Tesla topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Horizon Forbidden West
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest