Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• flashpointer

őstag

válasz AxBattler #26527 üzenetére

Személyesen még nem csináltam a procilimitelést de utánakérdeztem a topikjában (i3-5-7)mit hogy érdemes, és úgy emlékszem biosban kell beállítani egy maximális procifogyasztási limitet, a többit intézi magától. Viszont az elmondások szerint ugyanúgy van mint a tuningnál hogy próbálgatni kell hol stabil, mert nem mindenhol az.

A VGA-t meg a hozzáadott zotacos programmal a zotac firestorm-al közvetlenül lehet állítgatni, hogy hány MHZ-en mennyen a GPU meg a memóriák, aztán fogyasztásmérő híján figyelni a benchmarkokat meg a hőmérsékletek alakulását.

Van GTX 750 topik ott biztosan többet tudnak róla :)

Csak utánuk olvastam csinálni nem csináltam egyiket sem mert az előző házam az inwin 120 W-ot bírt leadni 12V-on és gondoltam felkészülök ha valamit csökkenteni kéne de nem, azzal a kártyával és i3-3220-al +1 ssd +1 külső 2,5" simán vitte, mondjuk a táp már elég hangosan pörgött.

(#26526) viperabácsi
    Ha a CPU alulfeszelésére gondoltál akkor az itteni megfelelő CPU topikba érdemes benézni, de mikor érdeklődtem csak erős érvek után osztották meg velem a titkot , úgyhogy nem tudom milyen társaság van ott :DDD

Új hozzászólás Aktív témák