- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
McSzaby
őstag
válasz
rover45 #23881 üzenetére
Féltem azért, főleg a vinyó(ka)t. Minimális szellőzés nem árt. Max. írok rá linux alatt egy scriptet, vagy tudtommal már van ilyen az új lapokon is, hogy bizonyos hőfok felett bekapcsol. Az is elég nekem.
Még egy ostoba kérdés...
Létezik olyan PCI takarólemez, ami elő van fúrva mondjuk egy PSU táp "bemenetéhez"? Lényegében egy lyukas takarólemez... Létezik ilyen, lehet külön venni? Ha nem létezik, akkor DIY technika lesz, de ha van, akkor nem erőltetem meg magam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3233
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest