- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Monitor hiba topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPad topik
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HookR
addikt
Mármint te a V3+-nak a Cooltek-es változatára (Cooltek Coolcube) gondolsz, nem? Az 200 x 240 x 210 mm és ATX tápon kívül dupla slotos bővítőkártyát is fogad.
Ezzel szemben a most linkelt V2 170 x 200 x 200 mm, SFX táp hellyel, bővítőkártya nélkül.
Vagy netán én vagyok lemaradva? Elképzelhető, mert ahogy látom már február elejétől, a V7S-sel egy időben elérhetőek voltak a képek és infók róla. Könnyen lehet, hogy V3+-nak néztem a képek alapján, azért kerülte el a figyelmem eddig...
Noha nem hivatalos nyilatkozat, de egy érdekes idézet:
"The manual is very simply and printed in Chinese language. Jonsbo's started out in China and they haven't gotten ready international stocks yet. So please bear with it for the time being."
Ennek fényében talán nem olyan meredek arra következtetni, hogy előbb-utóbb szélesebb kínálattal is megjelenik nyugati kereskedelmi csatornákon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- War Thunder - MMO Combat Game
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Béta iOS-t használók topikja
- Háztartási gépek
- Dacia topic
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest