- Megjött a REALFORCE legfrissebb, Topre kapcsolós klaviatúrája
- Korábbi vezére figyelmeztette az Intelt a legfontosabb célra
- 300 Hz fölé merészkedik a Philips olcsónak ígérkező monitora
- Borsos árú alumíniumfelni? Nem, egy asztali PC!
- Három év után elvette az XPU Managert a Flex és a Max gyorsítóktól az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Megjött a REALFORCE legfrissebb, Topre kapcsolós klaviatúrája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FlekkeN
aktív tag
Uhh, nem is láttam. Jó hogy szóltál. Nem tudom, hogy néztem el. Felhasználás 720p film, programozás, internet, alap programok. Játékokkal nem igen játszok, amivel igen ahhoz elég akkora proci és integrált vga, amit kinéztem és rajta van. Sajnos elég sok igényem van csatlakozók tekintetében:
HDMI
VGA vagy DVI
SATA
IDE
PCI
Nincs sok olyan alaplap, ahol ezek megtalálhatóak együtt, valahogy mindig hiányzik az egyik. Ez volt az egyik alaplap amit találtam, ezért lehet maradok ennél, hacsak nem tud itt valaki valamit ajánlani.
Viszont a táp mATX esetben is ugyan az mint mITX esetében?
Házat lehet faragok magamnak hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Revolut
- sziku69: Szólánc.
- Hobby elektronika
- AliExpress tapasztalatok
- SSD kibeszélő
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- KONKRÉTAN FÉLÁRON! Új GARANCIÁS ASUS ROG MAXIMUS Z890 EXTREME
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- asus a320mk am4 alaplap
- MSI MEG Z-790 ACE alaplap + INTEL CORE I9 13900K proci + 32 GB DDR5 memória Félkonfig
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XT 20GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest