- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini-ITX
- Milyen videókártyát?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
válasz
kovsol #21332 üzenetére
Nem különösebben hangos, 8cm-es venti van benne, és a Kabini nem terheli le szerintem annyira, hogy nagyon felpörögjön. Ráadásul ebbe már a 85%-os hatásfokú 250W-os tápot rakják, az enyémbe még gagyibbat raktak.
-
Goose-T
veterán
válasz
kovsol #21330 üzenetére
Chieftec FI-01B-U3. Ezzel még egy tápegységet is kapsz, de nem kötelező használni. Az oldalán (vagy tetején, ahogy nézzük) van pont egy akkora szellőző, ahova fel lehet eszkábálni egy 12cm-es ventit, és megvan a 2xUSB 3.0 is. (Használok egy ilyen házat otthon, csak még az USB 2.0-ás változatát. Kártyából csak alacsony profilú megy bele. Link.
-
Goose-T
veterán
válasz
Mercutio_ #21279 üzenetére
Na meg a rekordgyorsan megszűnő szoftveres támogatás az Intel IGP-ihez.
Nem tudom, hogy mostanában hogy írják meg a drivereket egyébként hozzájuk, de régen volt egy GMA900-as notim (Core2 Duo T5500), ott úgy értek el értékelhető teljesítményt néhány játékban (ami elindult egyáltalán), hogy driverből egyszerűen lebutítottak a grafikát.
-
Goose-T
veterán
Még válogathatsz is:
KINGSTON 4GB HyperX Black
KINGSTON 4GB HyperX FURY -
-
Goose-T
veterán
válasz
AxBattler #21053 üzenetére
B@szki most halk tápot akarsz vagy olcsót? Garancia nem is számít?
Egyébként a SilverStone is tud 264W-ot a 12V-os ágon. De ha már számháború, akkor a Chieftec SFX-350BS a nyertes 324W-tal a 12V-os ágon, és az 11 ruppó körül kapható itthon (újonnan, garanciával, ami a fentebbi FSP-ről nem igazán mondható el).
-
Goose-T
veterán
válasz
AxBattler #21048 üzenetére
SilverStone SST-ST30SF, 18 ruppó körül kapható itthon, vészventilátoros SFX táp - csak bizonyos hőmérséklet felett indul el a ventije.
-
Goose-T
veterán
válasz
AxBattler #21013 üzenetére
Lehet, hogy egyedül vagyok itt a véleményemmel, de én továbbra is azt hangoztatom, hogy rendes procihoz rendes (ATX/SFX/TFX doboz) táp kell, a paneltápok és a picoPSU-k pedig csak a deklaráltam alacsony fogyasztású procikhoz (Brazos, Kabini, Atom, esetleg T-s Intel és AMD procik) valóak. Az alulfeszelés pedig mindig bizonytalan tényező, ugyanúgy, mint a tuning, arra én nem szoktam építeni.
-
Goose-T
veterán
válasz
Andrewhouse #20913 üzenetére
Az a táp pont jó hozzá!
-
Goose-T
veterán
válasz
Illusion1010 #20870 üzenetére
Akkor képzeld el egy 250W-os táp hangját, amint egy 4cm-es ventilátor próbálja lehűteni.
-
Goose-T
veterán
válasz
Illusion1010 #20863 üzenetére
Annak az i7-3770k-nak egyrészt jóval alacsonyabb a fogyasztása, mint az i5-2500k-nak, másrészt pedig tápot csúcsfogyasztáshoz méretezünk, nem átlagfogyasztáshoz.
-
Goose-T
veterán
válasz
Illusion1010 #20856 üzenetére
Több szempontból is halott ötlet:
1. A Flex ATX tápok nagyon hangosak, és itthon alig lehet kapni őket.
2. A VGA oldalán minimum 300W-os tápot ír követelménynek, ilyen még Flex ATX-ből is ritka, ilyen teljesítményű PicoPSU-t vagy paneltápot meg egyszerűen nem is gyártanak.
3. CPU 95W, VGA 60W, HDD 20W - ezekkel már túllépsz minden PicoPSU és paneltáp keretén.
4. A számítógép jelentős elektromágneses zavarforrás, nem véletlenül rakják földelt fémházba. Nekem pl. otthon a gyengébb jelszintű MindigTV adások nem jönnek be, ha bekapcsolom a TV mögötti számítógépet, pedig az rendes házban van.Egyébként szerintem ha egy 45W-os AMD APU-t vennél (pl. A8-7600, sajnos még egy kicsit várni kell rá) és elhagynád a HDD-t, akkor vehetnél egy ilyen házat, és nem kéne barkácsolnod.
-
Goose-T
veterán
Na, megvettem a Chieftec BT-02B-U3 házat. Ami még hátravan:
* AMD A10-7850K
* Gigabyte F2A88XN-WiFi
* 2x4GB ADATA 2133MHz CL10 RAM
* Intel 520 240GB SSD
* WD IntelliPower Red 2TB
* a jól bevált Scythe Big Shuriken 2 rev. b
* Coolink SWIF2-120P a Shurikenre
* Coolink SWIF2-80P a házba
* Be Quiet SFX Power 300WMajd beszámolok, ha megérkezett minden, és összeszereltem. A Chieftec házat már ma megsunelom, van még egy kis időm rá az esti sörözés előtt.
-
Goose-T
veterán
válasz
okosabbtojás #20776 üzenetére
-
Goose-T
veterán
Nekem is van már egy Big Shuriken 2 revb-m, azért gondoltam rá megint, mert nagyon bevált az A10-5700-on egy FI-01B házban. Hamarosan építeni fogok egy combosabb gépet A10-7850K alapon, ahhoz keresek hűtőt. A CM GeminII M4 nálam is harmatosan teljesített, gyorsan túl is adtam rajta.
-
Goose-T
veterán
Hát akkor nem lesz olyan. Én is keresgéltem, de csak egy-két 3U szerverhűtőt találtam elvétve, de azok hangosak, és messziről rendelhetőek.
Akkor új kérdés: melyik a legbrutálisabb top-flow hűtő, ami mondjuk max. 80mm magas? Az első jelöltem a Scythe Big Shuriken 2, 120x120x25-ösre cserélt ventilátorral. A ház valószínűleg BT-02B lesz, PCIe hely nem kell.
-
Goose-T
veterán
Tudtok olyan toronyhűtőt FM2+-ra ajánlani, ami legfeljebb 110mm magas? Lehessen kapni itthon kereskedelmi forgalomban!
-
Goose-T
veterán
-
Goose-T
veterán
válasz
Oliverda #20446 üzenetére
Ha nem ragaszkodnál ahhoz az elaggott hangkártyához, akkor ez tökéletesen megfelelne neked, és nem kéne vagyonokat kiadnod itthon szinte beszerezhetetlen egzotikus házakra.
Egyáltalán vannak még driverek hozzá?
-
Goose-T
veterán
válasz
Oliverda #20431 üzenetére
Az EDID hackelésemnek az a lényege, hogy elhitettem a Windows-zal, hogy a tévém fogadja az AV erősítőm által támogatott hangformátumokat. Itt van némi leírás hozzá. A splitterbe bele van kötve a PC, a splitterből pedig megy egy-egy HDMI kábel a tévébe és az erősítőbe. Az EDID override miatt a Windows a TV és az erősítő "keverékét" látja. A HDMI kimenetek tudnak multichannel PCM-et, a lényeg az, hogy az erősítő is tudja. A tieddel szerintem nem lesz gond.
-
Goose-T
veterán
válasz
Oliverda #20427 üzenetére
Hát én egy ilyen HDMI splitterrel és némi EDID hackeléssel átléptem ezen a problémán.
Az OpenAL meg egy halott technológia. Persze ha már eleve megvan a kártya, akkor érdemes megtartani, de megvenni csak ezért szerintem fölösleges.
-
Goose-T
veterán
válasz
Ruszki #20270 üzenetére
Szerintem mindenképpen nézz alacsonyabb memóriákat, meg egyébként az a Cooler Master GeminII M4 nem egy nagy szám amúgy sem. Nekem volt egy rövid ideig, de nagyon csirke volt, ezért lecseréltem egy Scythe Big Shuriken 2-re, az viszont rendesen odaver.
Más:
Az ASRock is piacra dobott két AM1-es ITX lapot.
AM1H-ITX:
AM1B-ITX:
-
Goose-T
veterán
válasz
Gabesz26 #20212 üzenetére
Most hirtelen nem tudom megnézni, mert most kapcsolta ki az asszony azt a gépet.
Nekem is Big Shuriken 2 van rajta, és már kihúzott egy nyarat egy mukkanás nélkül, pedig már akkor is kapta az ívet a gép (útban volt a kölök, otthon volt a párom már tavaly februártól, most meg már megvan a kölök, azért van otthon). Pedig a ház elég szűk, egy Chieftec FI-01B.
-
Goose-T
veterán
válasz
Gabesz26 #20207 üzenetére
Nekem A10-5700-am van ugyanilyen lapban, és FullHD mkv-k 5-10%-os procihasználattal mennek DXVA módban, GPU használatot nem néztem, de a ventilátor nem pörög fel, pedig elég alacsonyan van a threshold (asszem 50°C-nál). A Hi10-es mkv-kat csak szoftveresen játssza le, ott 20-30% körül van a procihasználat. 3D-t nem nézünk, mert nem tudja a tévé (meg szerintem nem sok értelme van).
-
Goose-T
veterán
Ezt a királyságot vagy valamelyik klónját lehet itthon kapni? Hallott már róla valaki? Tudom, hogy ugyanaz, mint a Chieftec Flyer, de ennek sokkal zsírabb az előlapja!
-
Goose-T
veterán
válasz
anytime #20162 üzenetére
Sohasem használtam ezt a progit, csak annyira kézenfekvőnek tűnt.
Egyébként szerintem az lehet a baja, hogy mivel ez egy MS termék, így valószínűleg DirectShow-t használ, ennélfogva pedig nagyjából bármit akarsz megnyitni vele, ami nem WMV, codec packra lesz szükséged.
-
Goose-T
veterán
-
Goose-T
veterán
válasz
Grave_444 #20102 üzenetére
Aztán melyik nagytudású mondta, hogy lassabb a 2,5"-es vinyó?
Nekem ilyenem van, és nagyon gyors. Nem elég, hogy sebességben simán hozza egy 3,5"-es HDD szintjét, sokkal csendesebb és egy nagyságrenddel kevesebbet is fogyaszt azoknál.
-
Goose-T
veterán
Az a 21W pont elég, ha három vinyónál jelentkezik egyszerre. Persze vannak olyan UEFI beállítások, amivel el lehet tolni egymástól a vinyók felpörgetését, az segíthet. Két vinyót még szerintem elbírnak a 75W-os LC-Power adapterek, vagy ott a Modecom, azokhoz 96W-os adaptert adnak.
-
Goose-T
veterán
Nyugodtan lehet osztani a SATA csatlakozókat, úgyis egy helyről mennek. Arra azért figyelnék, hogy minél kisebb fogyasztású vinyókat rakjak bele (5400rpm-es 3,5"-es, pl. ez, vagy 2,5"-es), mert a paneltápokat nem nagy terhelésre tervezik. Egyébként jól gondolod, a nagyobb ATX tápok nem működnek hatékonyan kis terhelésnél (akár 50%-ra is lemehet a hatásfok), mindenképpen a paneltáp+külső tégla a jó választás, ráadásul ezek még passzívak is.
Szerk.: még az a WD Green is 1,78A-t igényel 12V-on (csúcson), ami ~21W, a notivinyók ennek max. a negyedével beérik. Három 3,5"-es vinyó már jó eséllyel ki tudja akasztani a paneltápot.
-
Goose-T
veterán
Paneltápos házak, ezek közül is az 13xx számúak. Itthon is meg lehet kapni őket 10-15 rugóért. Nekem volt már LC-Power házam egy Brazos alapú konfiggal, semmi probléma nem volt vele. Olcsóbb egyben megvenni a házat a táppal, mint külön-külön.
-
Goose-T
veterán
Ha nem csak egy HDMI kimenet lenne rajta, akkor nagyon tuti lenne. Így viszont csak átlagos. Jó, hogy van a VRM-en hűtés, mert az ASRock megint lehagyta, és nekem két FM2A75M-ITX lapom füstölt el a hiánya miatt. Ezek miatt eddig a Gigabyte a befutó nálam.
-
Goose-T
veterán
válasz
Mercutio_ #19986 üzenetére
Köszi! Sajnos ez az Antec nem kifejezetten támogatja az élére állított használatot, mert főleg az oldalain vannak a szellőzők, a tetején elég vékonyka van. Az a 150W-os táp sem túlzottan bizalomgerjesztő, főleg ha 95W-os Kaverit rakok a gépbe.
Szerk.: most látom, hogy vannak talpak is a házhoz, csak ügyesen titkolják.
-
Goose-T
veterán
Na, régen jártam már errefelé. Az év közepe felé valószínűleg be fogok ruházni egy asztali gépre, leváltom a több, mint három éves HP ProBook-omat. Persze a noti is megmarad, azzal fogok majd ügyfélhez járni meg ilyesmi, de a munkagépem újra desktop lesz, úgy néz ki. Egyrészt mert rákattantam az AMD-re (van már egy Trinitys kisgépem, ami maximálisan bevált), és itthon nem lehet kapni olyan AMD procis üzleti notit, ami megfelelne az igényeimnek (dokkolható, nagyfelbontású kijelző); másrészt pedig sokkal nagyobb teljesítményű gépet tudok összerakni ugyanannyi pénzből. Úgyis van két 24"-es monitorom, a laptopomat is az idő 90%-ában dokkolva használom.
Akkor a gépről: az APU nagy valószínűséggel valamelyik csúcs-Kaveri lesz, wifis Gigabyte alaplappal (a wifi alapfeltétel, és csak a Gigabyte-nál láttam ilyen FM2+-os alaplapot). Azért akarok mindenképpen APU-s gépet, mert nem akarok vastag házat, de a grafikus teljesítmény azért legyen használható. A Chieftec FI-01B nagyon bevált a kisgépemnél, és a tesóját (FI-02BC-U3) néztem ki az új gépemhez is, nagyon hasznosnak tűnik nekem a kártyaolvasó, bár nem létfontosságú. Ebbe a gépbe is 2,5"-es vinyó fog kerülni, optikai meghajtó nem kell.
Amire használnám a gépet: szoftverfejlesztés Visual Studio-ban. Mielőtt bárki Intelt kiáltana, elmondanám, hogy a részmunkaidős munkahelyemen Inteles gépek vannak, és a WPF eléggé megfekteti grafikailag őket, diszkrét VGA-t pedig nem akarok.
Az lenne a kérdésem, hogy a Chieftec FI-02BC-U3 mellett milyen házat ajánlanátok? Legyen minél kisebb, minél vékonyabb, de a hűtés szempontjából ne legyen kompromisszumos (a mostani FI-01B-mnek nagyon jó a hűtése). Amiket néztem még:
* In-Win BP655 - ennek használható a tápegysége, vagy egyből dobjam ki?
* Thermaltake SD101 - itt riasztó az az egyedi tápegység
Van még ezeken kívül valami, amit javasolnátok? A ház álló helyzetben lesz használva, asztalon lesz, és jó lenne, ha emiatt minél kevesebb helyet foglalna. -
Goose-T
veterán
válasz
kulcsari #15133 üzenetére
Nekem sikerült egy ilyen konfigot összeállítanom, itt találod a leírását. Nagyjából 120 ezer forintból össze lehet hozni, és még VGA kártyát sem kell bele rakni. 265mm x 90mm x 270mm az elég kicsi?
-
Goose-T
veterán
válasz
miresz #14923 üzenetére
Ne vegyél FM2A75M-ITX-et, nekem kettő füstölt el. Egyébként itt egy kis leírás a frissített konfigomról, ASRock FM2A85X-ITX alaplappal. Képek is vannak!
-
Goose-T
veterán
Hazahoztam végre az ASRock FM2A85X-ITX-et a második elfüstölt FM2A75M-ITX-ért cserébe. Összeraktam, nem kellett még a Windows-t sem újratelepíteni, működik, frankó eddig.
-
Goose-T
veterán
Kapható végre már itthon is az ASRock FM2A85X-ITX, és nincs is nagyon elszállva az ára.
-
Goose-T
veterán
válasz
mandju #14832 üzenetére
Innen vettem használt Seasonic 300W-os TFX tápot a Chieftec FI-01B házamba, neked is tudom ajánlani. Egy icipicit barkácsolni kell a házzal egyébként, hogy beférjen a táp: én csípőfogóval csippentettem le két kis biszbaszt az alaplemezről, kívülről nem látszik.
-
Goose-T
veterán
válasz
Hurkaleves #14779 üzenetére
Nem fogtál ki jó példányt, csak mivel IGP nélküli a procid, ezért nem terheli azt az egy darab MOSFET-et, ami azt hivatott ellátni árammal, csak nem képes rá hosszú távon. Onnan is látszik, hogy leghamarabb az A10-ek alatt füstöl el, mert azokban a legcombosabb az IGP. Én már csak tudom, két FM2A75M-ITX lapom fingott már meg két különböző tápegységgel (Chieftec 200W, Seasonic 300W). Az Iponra is én írtam az értékelést. Most már szóltak, hogy befejeződött a garanciális ügyintézésem, de még várok addig, amíg megérkezik az FM2A85X-ITX, és arra fogom cseréltetni, soha többet FM2A75M-ITX. Lehet itt még olvasgatni VRM gyulladásokról bőven a Feedback fül alatt.
-
Goose-T
veterán
Hopp, az első jel, hogy közeledik hazánkhoz az ASRock FM2A85X-ITX. Most szóltak a boltból, hogy befejeződött a megfingott FM2A75M-ITX lapom garanciális ügyintézése, most már megvárom ezt az újat, és erre cseréltetem.
-
Goose-T
veterán
-
Goose-T
veterán
szente: ha ITX méretű FM2-es deszkát akarsz, és ezen kívül csak fost kapsz, akkor nem mindegy, mennyibe kerül? Egyébként 85€ körüli árat írtak egy német oldalon. Nem tudom, hogy van-e ebben valamilyen forgalmi adó, de attól függően hozzávetőlegesen 25000-32000 forint között lesz itthon az ára.
-
Goose-T
veterán
válasz
szente #14633 üzenetére
Január vége felé állítólag már kapható lesz az FM2A85X-ITX is, aminek elég combos a VRM-je. Én visszamondanám a helyedben a rendelést, és várnék 1-2 hetet az új lap megjelenéséig.
-
Goose-T
veterán
-
Goose-T
veterán
Most találtam a hírt, hogy az ASRock FM2A85X-ITX a hónap végén fog érkezni 85€ körüli áron. Legalábbis a gyenge lábakon álló német nyelvtudásom erre enged következtetni. Remélem, addigra megérkezik az Iponba is, és már tudom erre cseréltetni a másodjára is leégett FM2A75M-ITX lapomat.
-
Goose-T
veterán
válasz
azreon #14572 üzenetére
A Chieftec BT-02B-be nem tudom, honnan vetted, hogy beleférnek az ATX tápok, mert SFX van benne, és nem úgy néz ki, hogy akár egy centivel is nagyobbat bele lehetne préselni. Egyébként jó választás szerintem, és még egy kicsivel combosabb kártya is belefér, pl. egy ilyen GT640.
-
Goose-T
veterán
válasz
Mercutio_ #14506 üzenetére
Már írtam korábban (lehet, hogy nem ebben a topikban), hogy időnként azért a 65W-os A10-5700 is beleharap a 100W-ba, szóval én a procimat nem bíznám Pico-PSU-ra, esetleg egy A4-et vagy A6-ot még elvihet biztonságosan.
Gyors kérdés mindenkinek: ti mivel feszelitek alul a Trinity procikat ASRock alaplapban?
-
Goose-T
veterán
válasz
canniball #14488 üzenetére
A Newegg-en out of stock és discontinued, szóval lehet, hogy kifújt ez az alaplap. Esetleg jön egy rev2.
-
Goose-T
veterán
Meg is vettem a Big Shuriken 2 Rev.B-t, beraktam a gépembe, nagyon brutális! Egyszerűen nem tudtam annyira leterhelni az AIDA64 stabilitástesztjével, hogy egyáltalán elérje azt a hőfokot a proci, hogy felpörögjön a ventilátor. Pedig a legalacsonyabb fokozatra van véve a sebessége, és a sebességváltási határérték is a lehető legkisebb értéken van, 45°C-on. 46°C volt a csúcs, amit ki tudtam hozni belőle, de az ASRock ventivezérlése csak kb. 3°C-kal a határ fölött pörget föl, és ugyanannyival alatta lassul vissza. Szóval van egy eladó CM GeminII M4-em, ha kell valakinek, és a Scythe ventilátorával is oda tudom adni, mert Yate Loon 20mm vastag speckó ventit használok.
Szerk.: ha megjelenik az ASRock új A85-ös ITX lapja, akkor az FM2A75M-ITX lapomat is viheti valakii!
-
-
Goose-T
veterán
Egyszerű kérdés: szerintetek megérné lecserélni a Cooler Master GeminII M4 hűtőmet egy Scythe Big Shuriken 2 Rev.B-re?
Szerk.: ez a konfigom, és a ventilátor a mostani CM hűtőmön Yate Loon 120mmx120mmx20mm-es ritka modell, ami éppen befér még a házba, az Shurikenhez is ezt használnám a gyári sikító helyett.
-
Goose-T
veterán
Nem értem, miért ragaszkodik itt mindenki a 3,5"-es vinyókhoz, amikor ott vannak a notivinyók: sokkal kisebb zaj, fogyasztás, melegedés és méret, ami mind komoly tényező egy ITX konfig építésekor. 7200rpm-esnél ráadásul még sebességben sincs különbség (5400rpm-esnél meg árban
).
-
Goose-T
veterán
Nekem Chieftec 200-asom van (konfigom), és elszállt a VRM az előző FM2A75M-ITX alaplapomon. Zárlatos lett az alaplap, és a frankó táp még azelőtt lekapcsolta az egészet, mielőtt kigyulladt volna a VRM, mint sokaknak az ugyanilyen alaplapján. Szóval a táp erősen ajánlott, és a második lappal sincs eddig gondom. Az előző lappal sokkal durvábban melegedett a rendszer valami miatt. Arra figyelj, hogy ne 2A-val kezdődjön az alaplap szériaszáma, az előző lapomé is azzal kezdődött, a mostanié viszont 2B-vel.
-
Goose-T
veterán
Szereztem fogyasztásmérőt, és lemértem a trinitys konfigom fogyasztását. Itt írtam róla bővebben, szerintem az idle 30W egész jó.
-
Goose-T
veterán
válasz
Mercutio_ #13894 üzenetére
Elszáll rajtuk a VRM. Gyakorlatilag csak egy alternatívája van Magyarországon, az pedig az MSI FM2-A75IA-E53.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest