-
PROHARDVER!
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Móci
addikt
válasz
perge666 #79672 üzenetére
Tolnán lakom.
Erőre jónak tűnik a gép, az egyes sebesség viszont néha kerreg, ha leváltok. Inkább a hajtás rész kezdhet döglődni, talán nem kell furatni a hengert. Maga a motor sajna eléggé elhanyagolt volt, sok elektromos rész (pl. benzin pumpa) ki volt kötve. Amit tudtam átnéztem, takarítottam, cseréltem, de munka és gyerekek mellett nincs sok időm ilyen 'hobbikra'. :)Keveréknél váltok, úgyis lassan kell bekevernem.
-
Móci
addikt
Sziasztok! Még tavaly vettem egy Malaguti XSM (AM6) csodát, 2007-2008 körüli lehet. Nem a legszebb, legjobb volt, de motorikusan nem akadt gond. Most viszont elkezdett csörögni kicsit a blokk, s az 50-es keverék (Motul 710 van benne) dacára eléggé füstöl, hiába kapott új gyapotot és tisztítást a kipufogó. Mennyibe lehet kb. egy ilyen blokk felújítása? Nem tudom, hogy megérné- e rendbe rakni, vagy inkább adjam el így, hibákkal. Igazából kellene még gumi, stb... Külön olajzást kikötöttem, mert elszaródott a tartály csonk, s csepegett az olaj, kapott olajcserét, gyertyát...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Kedvenc zene a mai napra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yettel topik
- Monitor hiba topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest