Hirdetés
- BIOS frissítés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- 5K-s monitor a ViewSonic portfóliójából, akár Mac-ekhez is
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
-
PROHARDVER!
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grillo
őstag
válasz
Hauptmann #42989 üzenetére
Nekem egy Bstar van, olyan, amit a tükör nyele köré kell rögzíteni tépőzárral, és van egy merevítő része, ami összeköti a két oldalt.
Úgy az igazi, ha a rögzítő részét tudod valamivel kibélelni (kis ruhadarab), mert ott befúj a szél.
Ha nem az utcán állna, akkor simán ducttape-ezném a széleit. De így sem vészes, téli kesztyűben nem fázot benne a kezem, nélküle meg 5 perc után már lefagyott.
Mindenképpen érdemes a motorra rápróbálni vétel előtt, bármilyet is választasz. -
kcsa
veterán
válasz
Hauptmann #41181 üzenetére
a honlapjukon nem találtam, lehet már kifutóban van...
-
Den
veterán
válasz
Hauptmann #41057 üzenetére
Kettő közül inkább a keeway-t. Nem kell félni tőle, konkrétan ehhez a modellhez nem volt szerencsém, de jó tapasztalatom van a márkával, kínaiak közt a jobb fajta, és van hozzá olcsón alkatrész katalógusból cikkszám alapján. Még színhelyes, matricázott idomot is tudtam tőlük rendelni.
Nem kel félni tőle, nem honda minőség de nem olyan rosszak mint a hírük.
-
huszi.gyb
senior tag
válasz
Hauptmann #41057 üzenetére
Keeway? Rosszul kezdődik
Én inkább vennék egy Simsont mint egy Keeway-t.
A másikat nem ismerem.
(#41058) KrenAtesz: Állapotra (olvasd el a fórum elején, nagyon szépen összeszedték), télen általában olcsóbbak. B125-ről nincs tapasztalatom, én még előtte csináltam az A1-et.
-
SirKero
őstag
válasz
Hauptmann #40904 üzenetére
Esetleg: Suzuki GT 50
-
huszi.gyb
senior tag
válasz
Hauptmann #40904 üzenetére
Hahu-s kínálat amit hirtelen találtam:
Aprilia AF1
Yamaha RD80Nem mondom, hogy bármelyiket érdemes megvenni, de hirtelen ezeket találtam. Akad még 1-2db, de 50-es, váltós, és jól megy... Max. Simson jut eszembe, előnye, hogy olcsó. Vannak 100 alatt megbízható darabok
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest