- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
macilaci78 #91317 üzenetére
Ha megnézed, nincs raktáron az a zacskó, ha valakinek kell, ők is rendelik. Ők is tudják, hogy nem igazán veszik meg. De ha valakinek mégis ez kell, hát van nekik.
Nem hiszem, hogy akár egy darabot is eladtak.
Egy olajleeresztő csavar alá menő gumitömítés a Piaggio robogómnál azt hiszem 600ft-ba került. Ránézésre ugyanaz volt, mint amit LIDL-es tömítéskészlet dobozban is árultak. Persze megvettem az eredetit, mert hátha a készletes nem olajálló.Ezen nem mertem spórolni.
Eltört ugyanennél a robogómnál egyik idomrögzítő csavar. Megnéztem, darabja többszáz forintba került gyári alkatrészként.....Bevittem a csavarboltba, adtak jó pár darabot egy százasért.teljesen jó volt. Azon aggódtam, hogy ennyi pénzért nem lesz rozsdamentes, de az volt.
Körül kell nézni. Pecás zsinórjelölő filc 5-6 ezer ft. Ugyanez a filc barkács-papírboltba Edding 950 néven a töredéke....
Azért ezt a "motorversenyző által használt motorolajat, vagy épp bugyit,"..... ezeket így egy mondatba tenni...Ezt nem így gondoltad, ugye..?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged